Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αυτό είναι το βίντεο της διπλής εκτέλεσης

Στη γωνία αριστερά διακρίνεται ο εκτελεστής ενώ πυροβολεί εναντίον των θυμάτων τουΣτη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛΑΣ το βίντεο της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.


Στη γωνία αριστερά διακρίνεται ο εκτελεστής ενώ πυροβολεί εναντίον των θυμάτων του
Το βίντεο διαρκεί συνολικά 47 δευτερόλεπτα, ωστόσο οι συγκλονιστικές εικόνες κρατούν μόλις 10 δευτερόλεπτα.


διαφορώντας για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ο οπλοφόρος προχωρά με σταθερό και γρήγορο βάδισμα προς την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, φτάνει σε σημείο βολής, σηκώνει το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί.
Τα πυρά είναι καταιγιστικά. Στην εικόνα φαίνεται να πυροβολεί τουλάχιστον πέντε φορές κατά το μέρος όπου στέκονταν τα θύματά του, ενώ πίσω του, διακρίνεται ο συνεργός του, με το σκούρο κράνος μοτοσυκλέτας, που τον ακολουθεί μέχρις ενός σημείου και κατόπιν μαζί τρέπονται σε φυγή.
Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου.
Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου