Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ.Eνας άνδρας πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς μέσα σε συρμό στο μετρό της Μόσχας(18+)

pirovolismosΣοκάρει το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μετρό στη Μόσχα καθώς ένας άνδρας πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο επιβάτες.

Στο ντοκουμέντο φαίνονται δύο άντρες να ανταλλάσσουν κουβέντες με κάποιον που βρίσκεται εκτός πλάνου, ενώ ξαφνικά ένας από αυτούς σηκώνεται, βγάζει ένα περίστροφο και φαίνεται ότι σημαδεύει.
Στη συνέχεια, ο δράστης φαίνεται να κλωτσάει το θύμα ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες μένουν παγωμένοι στις θέσεις τους μέχρι να αποχωρήσουν από το βαγόνι ο δράστης και ο συνοδός του.

Μάλιστα, λίγο πριν εγκαταλείψουν το βαγόνι, ο νεαρός που συνοδεύει το δολοφόνο φαίνεται να τραβάει κι εκείνος πιστόλι και να σημαδεύει το θύμα που κείτεται αιμόφυρτο.

Το βίντεο-ντοκουμέντο τελειώνει με τον άνδρα που δέχθηκε τα πυρά να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, ενώ αιμορραγεί…

Για καλή του τύχη, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση δεν ήταν θανατηφόρο, μιας και ο συγκεκριμένος τύπος αεροβόλου χρησιμοποιείται συνήθως για αυτοάμυνα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Χασίμ Λαπίτοφ, από το Νταγκεστάν, αφηγήθηκε τι ακριβώς συνέβη.

«Ανταλλάξαμε ματιές σε κάποια στιγμή… Έστρεψα αλλού το βλέμμα μου, αλλά εξακολούθησε να με κοιτάζει επίμονα. Μου φαινόταν ψυχοπαθής… Εκεί που στεκόμουν, τον ρώτησα: Γιατί με κοιτάζεις έτσι; Τότε, εκείνος γύρισε και είπε κάτι στο φίλο του και αμέσως μετά σηκώθηκε, έβγαλε το όπλο και άρχισε να με πυροβολεί», δήλωσε ο τραυματισμένος επιβάτης.

Παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπα των δραστών της επίθεσης διακρίνονται πεντακάθαρα στο βίντεο, η ρωσική αστυνομία δεν έχει κατορθώσει ακόμη να εξακριβώσει την ταυτότητα τους. Μυστήριο, επίσης, καλύπτει το κίνητρο, με πιθανότερη εκδοχή να είναι ρατσιστικό.

Δείτε το βίντεο:


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου