Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μοντέλο με χρυσό και διαμάντια κοστίζει 15,3 εκατομμύρια δολάρια

Ήρθε το iPhone 5S με χρυσό 24 καρατίων  Ο Stuart Hughes είναι ένας κοσμηματοπώλης από το Liverpool που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις πανάκριβες παραλλαγές δημοφιλών προϊόντων της Apple. Έχει δημιουργήσει για παράδειγμα ήδη ένα διαμαντένιο iPhone 4, ένα MacBook Air από πλατίνα και ένα χρυσό iPad 2.



Golden-iPhone-5-1
Αυτή τη φορά, ο Hughes δημιούργησε ένα iPhone 5 με χρυσό και διαμάντια, γεγονός το καθιστά το πιο ακριβό smartphone του κόσμου. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο iPhone 5 κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, 15,3 εκατομμύρια δολάρια!
Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, χρειάστηκε εννιά εβδομάδες για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή αυτή μετατροπή. Το σώμα του smartphone αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων, ενώ το πλήκτρο Home έχει αντικατασταθεί από ένα μαύρο διαμάντι 26 καρατίων. Επιπλέον, το λογότυπο της Apple και οι πλευρές του smartphone είναι γεμάτες λευκά διαμάντια -600 στο σύνολό τους.
Golden-iPhone-5-2
Φυσικά ο Hughes δεν θα είχε λόγο (και χρήματα) για να κατασκευάσει αυτό το μοναδικό iPhone 5, αν δεν είχε βρει ήδη τον αγοραστή του. Ή μάλλον ο αγοραστής του βρήκε το Hughes. Πρόκειται για έναν κινέζο επιχειρηματία, που είχε ήδη στην κατοχή του το μαύρο διαμάντι που χρησιμοποιήθηκε για το πλήκτρο Home. Όσο για μια «απλή» χρυσή έκδοση του iPhone 5 χωρίς τα διαμάντια, θα σου κοστίσει περίπου $33.800. Τσάμπα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου