Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μυστηριώδεις γυναίκες μοίρασαν 16.000 ευρώ στην Βαρβάκειο αγορά!

diaforetiko.gr : 373684 600x400 Μυστηριώδεις γυναίκες μοίρασαν 16.000 ευρώ στην Βαρβάκειο αγορά!Μπορεί να μην ήταν ντυμένες σαν τον Άη Βασίλη ήταν όμως γεμάτες με δώρα για τους τυχερούς που βρέθηκαν μπροστά τους στην Βαρβάκειο αγορά.
Ο λόγος για 8 κυρίες, οι οποίες κρατώντας μυστική την ταυτότητα τους ζήτησαν από τους κρεοπώλες να χρεώσουν σε αυτές τους λογαριασμούς του κρέατος.


«Στέκονταν μπροστά στα ταμεία και όταν έβλεπαν κάποιον να παραγγέλνει πολύ μικρή ποσότητα κρέατος, τότε όχι μόνο πλήρωναν αλλά τον προέτρεπαν να αγοράσει ό,τι άλλο ήθελε για την οικογένεια του» λένε στο STAR αυτόπτες μάρτυρες της αξιέπαινης κίνησης των «μυστηριωδών» κυριών.
Ο λογαριασμός για τις άγνωστες κυρίες έφτασε σε μεγάλα ύψη αλλά το μόνο που τις ενδιέφερε ήταν να γεμίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των φτωχών.
Κάτι ανάλογο, υπενθυμίζεται, είχε κάνει και η Μπιγιονσέ σε σουπερ μάρκετ. Η διαφορά όμως είναι ότι στην ελληνική περίπτωση, οι 8 κυρίες φρόντισαν να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και κράτησαν ανώνυμη την δωρεά τους.
Οι άγνωστες γυναίκες έφυγαν το ίδιο διακριτικά όπως πήγαν στην Βαρβάκειο αγορά, αφήνοντας πίσω τους χαμόγελα από φτωχούς ανθρώπους που χάρη σε αυτές θα έχουν γεμάτο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου