Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αγγελική Ηλιάδη: “Ο Νότης είναι η μεγάλη μου αδυναμία”

aggeliki-iliadiΜάθετε όλα όσα είπε αλλά και τα τραγούδια που διάλεξε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2013.
Λίγο μετά τις 15:00 μ.μ. η φωνή της Αγγλικής Ηλιάδη ακούστηκε από τη συχνότητα του Sfera 102,2. H τραγουδίστρια βρέθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς και πραγματοποιήσε τη δική της μουσική εκπομπή για μια ώρα έχοντας στο πλευρό της τη Ελένη Κολοκοτρώνη αλλά και την Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η εκπομπή ξεκίνησε αλλά και έκλεισε με το ίδιο τραγούδι που δεν είναι άλλο από το καινούριο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη, “Τα Παράπονα μου”.

Η τραγουδίστρια ήρθε προετοιμασμένη, έχοντας έτοιμη μια λίστα με τα τραγούδια τα οποία ήθελε να παίξει, ξεκινώντας με το αγαπημένο της τραγούδι αυτή την εποχή όπως η ίδια αποκάλυψε, το οποίο είναι η “Ανατροπή” του Νίκου Κουρκούλη, με τον οποίο συνεργάζεται το φετινό Χειμώνα μαζί με τον Αντύπα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός.
Τέλος η Αγγελική Ηλιάδη δεν δίστασε να δηλώσει μετά το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, “Δώσε ένα τέλος”: “Ο Νότης είναι η μεγάλη μου αδυναμία”, είπε αναφερόμενη στον γνωστό τραγουδιστή, ενώ τεκμηρίωσε την απάντηση της λέγοντας πως τον θαυμάζει πολύ σαν καλλιτέχνη και ως άνθρωπο μιας και είναι αυθεντικός και ειλικρινής.
Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής :
iliadi1 iliadi2 iliadi3
tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου