Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!

diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 05 600x394 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Paul Cadden δημιουργεί πραγματικά απίθανα έργα που θα σας εντυπωσιάσουν! Η συλλογή του από ζωγραφιές με απλό μολύβι μοιάζουν με αληθινές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σε βαθμό που ορισμένες από αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να καταλάβεις πως πρόκειται για σκίτσα στο χαρτί.



diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 12 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 01 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 02 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 03 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 04 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 06 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 08 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 09 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 11 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 13 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 14 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 15 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 16 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 17 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 18 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 19 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 20 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 21 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 22 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 23 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 24 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 25 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!
otherside.grdiaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 26 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου