Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…!!! Αντισυλληπτικά χάπια για… άντρες;;; Πώς θα δρουν;

diaforetiko.gr : anticonceptivo masculino27 600x390 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...!!! Αντισυλληπτικά χάπια για... άντρες;;; Πώς θα δρουν;Οι άνδρες θα μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αφήσουν έγκυο τη σύντροφό τους, σύμφωνα με νέα μελέτη. Επιστήμονες από την Αυστραλία ανακάλυψαν τον τρόπο να σταματούν το σπέρμα, χωρίς να υπάρχει καμία συνέπεια για τη $eξουαλική ζωή του άνδρα. 
Οι δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα σε ποντίκια δείχνουν ότι το σπέρμα παραμένει «αποθηκευμένο» κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.


Έως τώρα, οι προσπάθειες των επιστημόνων είχαν εστιάσει σε ένα χάπι που θα οδηγεί στην παραγωγή αδύναμου σπέρματος.
Ωστόσο, τα φάρμακα που είχαν αυτήν την επίδραση προκαλούσαν σοβαρές παρενέργειες, δηλώνει ο Δρ Σαμπατίνο Βεντούρα από το Πανεπιστήμιο Monash της Μελβούρνης. Η ομάδα των ερευνητών χρησιμοποίησε μια διαφορετική προσέγγιση, με αποτέλεσμα να παρασκευάσει ένα χάπι που δε θα επιτρέπει στο σπέρμα να εξέρχεται.
Η ομάδα κατάφερε να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ποντίκια αλλάζοντας το DNA τους ώστε να μην παράγουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες που ωθούν το σπέρμα. Τα ευρήματα της νέας μελέτης δημοσιεύονται στο επίσημο περιοδικό της Ακαδημίας Επιστημών Proceedings of the National Academy of Sciences.
gr.omg.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου