Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Paul Walker του Fast and Furious

Paul Walker Wallpaper paul walker 25716655 1024 768 700x525 Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα [w/video]Είμαι στη πολύ δυσάρεστη θέση να αναφέρω ότι ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Paul Walker, πρωταγωνιστής στις ταινίες Fast and Furious, είναι νεκρός έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Valencia της Βόρειας Καλιφόρνια χθες Σάββατο απόγευμα.



original 700x394 Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα [w/video]
Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός μιας κόκκινης Porsche GT, και καθώς γυρνούσαν από την φιλανθρωπική εκδήλωση “Winter Drive”, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντας να χάσουν τη ζωή τους στο τόπο του δυστυχήματος..
1470060 741048869241807 1488353232 n Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα [w/video]
A sheriff's deputy at the scene of a crash in Valencia, Calif., where Paul Walker and another person were killed when a Porsche crashed Saturday.
Firefighters spray water on the wreckage of the Porsche that crashed in Valencia, Calif., on Saturday. 
Firefighters stand near the smoking wreckage of the Porsche after the horrific crash that killed actor Paul Walker.

Engulfed: This witness photo shows the Porsche completely engulfed by flames after the driver lost control, hitting a pole and killing himself and Paul Walker



Paul Walker

Την είδηση επιβεβαίωσε η ομάδα management του Walker γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook:
Με πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ είχε παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για οργανισμό Reach Out Worldwide. Ο ίδιος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, όπου και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.
Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του διασημου ηθοποιού που έχασε την ζωή του στην Καλιφόρνια.
Ο Paul Walker ήταν σε εκδήλωση συμπαράστασης για τα παιδιά στις Φιλλιπίνες που χτυπήθηκαν απο τον τυφώνα.. Εκεί τραβήχτηκε και η τελευταία του φωτογραφία.



Βιντεο πριν το ατυχημα..



Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο youtube...


Μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο Twitter, αρκετοί επώνυμοι στις ΗΠΑ είπαν το δικό τους “αντίο” στον ηθοποιό Paul Walker, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε ηλικία 40 ετών.

Evan Rachel Wood: “Η καρδιά μου είναι κοντά στους δικούς του. Τραγικά νέα”.
Rihanna: “Η καρδιά μου σπαράζει. Δεν πιστεύω αυτά τα νέα”.
Alyssa Milano: “Ας αναπαυτεί με τους αγγέλους. Γλυκό αγόρι. Σε αγαπώ”.
Olivia Wilde: “Ήταν τόσο καλός. Και μοιραζόταν με άλλους την καλοσύνη του”.
Sarah Michelle Gellar: “Ας βρει την ειρήνη. Οι σκέψεις και η αγάπη μου για τους δικούς του ανθρώπους”.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει ο Dwayne “The Rock” Johnson, συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες “Fast & Furious”: “Είναι συγκλονιστικό. Από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις. Σκέφτομαι την οικογένειά του. Ας βρούμε δύναμη στο φως που συνεχίσει να εκπέμπει. Σε αγαπώ, αδελφέ”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του ο Dwayne “The Rock” Johnson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου