Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ποιά θα είναι η "τύχη" του "Fast and Furious 7" μετά τον χαμό του Paul Walker! Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών του αδικοχαμένου ηθοποιού:

Ποιά θα είναι η "τύχη" του "Fast and Furious 7" μετά τον χαμό του Paul Walker!Στον αέρα βρίσκονται τα πάντα σχετικά με τη συνέχεια της ταινίας "Fast and Furious" μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή που συγκλόνισε το Hollywood!
 Η παραγωγή έχει βυθιστεί στην θλίψη, αλλά και τις σκέψεις αναφορικά με το μέλλον της ταινίας αυτής που θα έβγαινε κανονικά τον Ιούλιο του 2014, αλλά και για την επόμενη, καθώς ο Paul Walker είχε προλάβει να γυρίζει ακόμα δύο ταινίε πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο!


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται στην καθυστέρηση, αν όχι στην αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας!
Μάλιστα ο σκηνοθέτης και μέλη της παραγωγής  πραγματοποίησαν συνάντηση για το μέλλον της ταινίας, προκειμένου να εξετάσουν τυχόν προσαρμογές στο σενάριο και να συζητήσουν με ποιον τρόπο θα έπρεπε να προχωρήσουν. Αν και οι περισσότερες σκηνές έχουν ήδη γυριστεί, ο αδικοχαμένος ηθοποιός και οι συνάδελφοί του επρόκειτο να ταξιδέψουν τον Ιανουάριο στο Άμπου Ντάμπι για μερικά ακόμα γυρίσματα.

Βέβαια, μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και για ακόμη μία ταινία που πρόλαβε να γυρίσει ο ηθοποιός πριν το τραγικό συμβάν. Ο λόγος για την ταινία "Hours", που αναφέρεται στον τυφώνα Κατρίνα, η οποία τελικά θα προβάλλεται από τις 13 Δεκεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών του αδικοχαμένου ηθοποιού:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου