Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑΙΝΙΑ... ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΟΝΟ" ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΗΔΕΙΑ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ...! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

 Το σκηνικό έμοιαζε με απόσπασμα από ταινία του Κόπολα. Σα να έβλεπες το Νονό, αλλά στην αληθινή ζωή. Ο Βίτο Ριτσούτο, ο Νονός της καναδικής μαφίας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και όλα θύμιζαν τον.. Βίτο Κορλεόνε..

Ο αρχηγός της οικογένειας των Ριτσούτο έφυγε στα 67 του χρόνια και το χρυσό φέρετρό του πήραν στους ώμους του, μέλη της οικογένειάς του αλλά και συνάδελφοί του...

Στην ζωή έχουν μείνει μόνο 2 από τα παιδιά του. Ο Λεονάρντο και η Μπετίνα. 

Εννέα λιμουζίνες περίμεναν τα στενά μέλη της οικογένειας για να ακολουθήσουν τη νεκρική πομπή στο νεκροταφείο του Μοντρεάλ.


Μέλη της οικογένειας του Ριτσούτο βγαίνουν από την εκκλησία ΦΩΤΟ REUTERSΟ Ριτσούτο, αρχηγός της Μαφίας του Καναδά, πέθανε από παθολογικά αίτια στις 23 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της πόλης.

Η κηδεία του έγινε στην ίδια εκκλησία που έγιναν και του γιού του Νικ και του πατέρα του Νικολό το 2009 και το 2010 αντίστοιχα.



 

Και οι δυο εκτελέστηκαν όταν εκείνος κρατείτο σε φυλακή στις ΗΠΑ για την εκτέλεση τριών αφεντικών της νεουορκέζικης Μαφίας το 1981.





Ο Ριτσούτο διακινούσε ηρωίνη και κοκαίνη σε όλο τον Καναδά. Όσοι ήθελαν να μπουν στην εκκλησία για να υποβάλλουν τα σέβη τους στην οικογένεια περνούσαν από κανονική ακτινογραφία σώματος...

Ο Ριτσούτο αποφυλακίστηκε το 2012 αλλά η υγεία του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα. Ο ξαφνικός του θάνατος αφήνει κενό στον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών του Καναδά. Ο διάδοχος πάντως αναμένεται να είναι κάποιος από την οικογένεια...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου