Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Στις αρχές του φετινού φθινοπώρου εμφανίστηκε στην πόλη της Καστοριάς μια ομάδα εθελοντών που σκοπός της είναι η προστασία (υιοθεσίες,στειρώσεις,τροφές,φάρμακα) στα αδέσποτα ζώα της Καστοριάς.

Όσο ο καιρός περνάει τα μέλη της ομάδος όλο ένα και πολλαπλασιαζονται, και έτσι από τα τρία βασικά και ιδρυτικά μέλη πλέον έχουμε μια μεγάλη  παρέα που κάνει την καρδιά της Καστοριάς να χτυπά σε φιλοζωικούς ρυθμούς.




Το ξεκίνημα της ήταν δυναμικό καθώς μέσα σε 2 μήνες κατάφερε και βρήκε οικογένειες σε πάνω από 30 σκυλιά και γατιά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είχε και αποτυχίες, δε σημαίνει πως δε βρήκε μπροστά της εμπόδια και στενάχωρες στιγμές. Όμως δεν τους πήρε από κάτω, ίσα ίσα τους έκανε πιο δυνατούς πιο ενωμένους.

 Μέσα σε αυτόν τον καιρό ξεπέρασαν τις 60 υιοθεσίες σε όλη την Ελλάδα ,καθώς και μια στο εξωτερικό.

Τα αδέσποτα μας είναι σε καλά χέρια. Έχουν καθημερινή τροφή και νερό,έχουν αποπαρασιτωθει τα περισσότερα και έχουν στειρωθει αρκετά από αυτά.

Η στήριξη που πήρε αυτή η εθελοντική ομάδα ήταν απίστευτη και σπάνια. Ο κόσμος απλόχερα δώρησε τροφές, χρήματα, κλουβιά μεταφοράς ακόμη και κουβέρτες για τα αδέσποτα.

Η έγκλειση της Ομάδας Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς είναι η αναφορά του οποιουδήποτε περιστατικού πέσει στην αντίληψη σας στα τηλέφωνα : 6980 660 501 | 6980 934 870 | 6930 877 663

Γιατί και τα αδέσποτα έχουν ψυχή! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα ζώα.


Βρείτε τους στο facebook

facebook.com/opakastorias





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου