Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

O Ραϊκόνεν βασανίζει τη Ferrari LaFerrari στο Φιοράνο (vid)

O Ραϊκόνεν βασανίζει τη Ferrari LaFerrari στο Φιοράνο (vid) Ο Κίμι Ραϊκόνεν δοκιμάζει τη νέα Ferrari LaFerrari στην πίστα του Φιοράνο και τα βρίσκει μάλλον σκούρα, αν κρίνουμε από την πιρουέτα με το υβριδικό super car των 963 ίππων! 
Ακόμη και ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, όπως ο Κίμι Ραϊκόνεν, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση, όταν δοκιμάζει στο όριο ένα super car. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οδηγεί ο Κίμι τη νέα Ferrari LaFerrari στην εργοστασιακή πίστα του Φιοράνο και κάποια στιγμή χάνει τον έλεγχό της. 


Αποτέλεσμα μία εντυπωσιακή πιρουέτα και η έξοδος μετ’ επαίνων από την πίστα. Το ιταλικό μοντέλο προσφέρει στο βίντεο ήχο και θέαμα, καθώς βγάζει –στην κυριολεξία- φωτιές από τις εξατμίσεις του. Λογικό βέβαια, καθώς εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα V12 6,3 λίτρων και με έναν ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων. Η συνολική ισχύς ανέρχεται σε 963 ίππους, η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε λιγότερα από 3’’ (0-300 χλμ./ώρα σε 15΄΄) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα! Πώς να μην παρασυρθεί ακόμη και ένας Iceman από ένα τέτοιο αυτοκίνητο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου