Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Πανικος στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην πρεμιέρα των «300: Rise of an Empire» (Βίντεο)


 Οι «300» επιστρέφουν σήμερα στη μεγάλη οθόνη με τη δεύτερη ταινία, βασισμένη στο....εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ. 


Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο "Ξέρξης" και εμπνευσμένο από το μοναδικό στυλ της παγκόσμιας επιτυχίας "300", το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους του Έλληνες σε μια επική μάχη που άλλαξε την ιστορία του Δυτικού κόσμου! Στη ταινία "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας", συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο, ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του "Θεού Βασιλιά" Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.
                              Φωτογραφία: Σ Η Μ Ε Ρ Α.  300   Η   ΑΝΟΔΟΣ   ΤΗΣ   ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.       Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο "Ξέρξης" και εμπνευσμένο από το μοναδικό στυλ της παγκόσμιας επιτυχίας "300", το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους του Έλληνες σε μια επική μάχη που άλλαξε την ιστορία του Δυτικού κόσμου! Στη ταινία "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας", συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο, ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του "Θεού Βασιλιά" Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

300: RISE OF AN EMPIRE (300:Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ) - ΤRAILER #3 (GREEK SUBS)02:22reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου