Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Είσαι Πολύ Απλά.............Μέγιστος!!!!!!!!!! LEFA HAIR IDEAS σε νεο καταστημα στην Προξένου Κορομηλά 34, Θεσσαλονίκη,

 H προσωπικη ομορφια εχει εξελιξη και επεκταση στην προσωπικη δημιουργια του!!!!!!!!!


Η ιστορία του Δημήτρη Λέφα πάει πολλά χρόνια πίσω. Πάντα δημιουργικός και ανήσυχος, ξεκίνησε το 1987 για να καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να συγκροτήσει τη δική του ομάδα δημιουργώντας έτσι το δικό του hair styling salon.

Συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα διεθνή events κομμωτικής, ενημερώνεται διαρκώς για τα καινούρια trends και τις τεχνικές που εξελίσσουν την ιδιαίτερη αυτή τέχνη, κατορθώνοντας να είναι πάντα σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά για ένα personal look.
 
Το μόττο του, και όλης της ομάδας του, είναι look good, feel good! Και το κάνουν πράξη στο maximum. Εδώ οι πελάτες δεν δείχνουν μόνο, αισθάνονται και όμορφοι. Και αυτό γιατί τη διαφορά στην εμφάνιση κατά ένα μεγάλο ποσοστό την κάνει το σωστό hair styling, βασισμένο πάντα στους κανόνες της χρωματολογίας και προσωπολογίας.
 
Η γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων του Lefa Hair Ideas δεν περιορίζεται μόνο στο hair styling αλλά προχωράει στην προσθετική μαλλιών και στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Ο Δημήτρης Λέφας, τελειομανής όπως είναι, χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα κορυφαία προιόντα WELLA, SEBASTIAN και GOLDWELL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου