Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το επαναστατικό συστατικό είναι Botox-χωρίς τις βελόνες

 Instantly Ageless™ είναι ένα ισχυρό αντι-ρυτίδων microcream που λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να μειώσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Το επαναστατικό συστατικό είναι argireline: ένα πεπτίδιο που λειτουργεί σαν Botox-χωρίς τις βελόνες. Instantly Ageless ™ αναζωογονεί την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων για ένα άψογο φινίρισμα.

Έρχεται Σύντομα.




Μια τέλεια μέρα ξεκινά με το τέλειο δέρμα. Σχολαστικά αναπτυχθεί, τύπος μας είναι ελαφρύ και περιέχει ένα σύνθετο δέρμα κλιματισμού των ορυκτών που εξισώνει τον τόνο του δέρματος.  Instantly Ageless™ διαλύει αμέσως στο δέρμα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στοχεύσετε περιοχές που έχουν χάσει την ελαστικότητά-αποκαλυπτικό εμφανώς πιο ήπια, σήκωσε το δέρμα. Οι χρήστες έχουν δει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μια συμπαγής, αλλά ισχυρή εναλλακτική λύση για να ενισχύσει την επιδερμίδα επηρεάζεται από τις ελεύθερες ρίζες και την περιβαλλοντική ζημία, Instantly Ageless™ είναι στην πρώτη γραμμή του αντι-γήρανσης τεχνολογίας.

ΟΦΕΛΗ
Ορατά μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
Διαγράφει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια
Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων
Βοηθά ακόμη και την υφή του δέρματος
Ματίς δέρμα για ένα άψογο φινίρισμα
Επαναφέρει το δέρμα στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το νερό (Aqua), πυριτικό νάτριο, πυριτικό μαγνήσιο, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Φαινοξυαιθανόλη, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (Cl16035).

ΧΡΗΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Ελαφριά pat ένα πολύ λεπτό στρώμα σε στοχευμένες περιοχές? αφήνουν την υγρασία στο δέρμα και παραμένουν ανέκφραστα για 2-3 λεπτά, ενώ το προϊόν στεγνώνει για να επιτύχει δραματικά αποτελέσματα. Ένα φιαλίδιο διαρκεί συνήθως 2-3 ημέρες ανάλογα με την ατομική χρήση. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες και να αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια. Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε με νερό. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιαστεί ερεθισμός ή ερυθρότητα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε αλλεργικοί σε καλλυντικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες και να αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια. Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε με νερό. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιαστεί ερεθισμός ή ερυθρότητα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε αλλεργικοί σε καλλυντικά.

Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου