Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι Onirama στηρίζουν έμπρακτα το ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ!

Δείτε πως…
Λίγες ημέρες πριν τη συναυλία του καλοκαιριού οι ONIRAMA επισκέφθηκαν το ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ, ξεναγήθηκαν στους χώρους του και έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη στο Web Radio Strofi, το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργούν τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα!


Οι ONIRAMA το πιο δυναμικό συγκρότημα στηρίζουν διαχρονικά ανάλογους σκοπούς. Με αφορμή την συγκεκριμένη επίσκεψη και την ραδιοφωνική τους συνέντευξη στο Web Radio Strofi του ΚΕΘΕΑ- ΣΤΡΟΦΗ δήλωσαν μεταξύ άλλων : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στο ΚΕΘΕΑ Στροφή και στο σπουδαίο έργο που προσφέρει στην κοινωνία του σήμερα! Ευχόμαστε το μουσικό αυτό project να γίνει θεσμός μέσα από τη στήριξη του κόσμου και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε live το special act by ΚΡΙ ΚΡΙ που ετοιμάζουμε!»

Στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ βρέθηκε και η Head of Marketing & Communications γνωστής εταιρίας γαλακτοκομικών, Πόπη Αναστασοπούλου η οποία μετά το τέλος της επίσκεψης της στους χώρους του προγράμματος σημείωσε τα ακόλουθα: «Είναι πάγια δέσμευσή μας να επιστρέφουμε στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε, την αγάπη των καταναλωτών προς τα προϊόντα μας και αυτό κάνουμε. Σήμερα, στο πλαίσιο της συναυλίας αυτής, συμπληρωματικά, εγκαινιάζουμε μία στρατηγική συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του. Ως η μοναδική Ελληνική εταιρία παγωτού, θεωρούμε χρέος μας να είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους, να ακούμε τις ανάγκες τους και να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους. Παρακολουθούμε το έργο του ΚΕΘΕΑ και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια και η δύναμη των παιδιών.Πρέπει από κοινού, να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να ενταχθούν και πάλι στην κοινωνία μας. Εμείς είμαστε εδώ για να τους στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.»
Όλοι οι καλλιτέχνες της συναυλίας αλλά και όλοι οι συντελεστές υποστηρίζουν ενεργά το ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ καθώς μέρος των εσόδων της συναυλία θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του.

Πάνω από 20 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής θα διασκεδάσουν παρέα με όλους εσάς την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, από τις 18:00 στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας)
DEMY, GINNΟ, GOIN’ THROUGH, KINGS, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και άλλοι! Special act από τους ONIRAMA.



Προπώληση εισιτηρίων 5€ μέσα από το www.viva.gr και τηλεφωνικά από το 11876





tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου