Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

 

Survivor: Η κίνηση του Τζέιμς στον Τριαντάφυλλο που δεν παρατήρησε κανείς




Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας και έτσι άκουσαν ηχητικό μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Για να συμβεί αυτό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους μπλε να κερδίζουν 10-8, με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος αργότερα αποχώρησε από το παιχνίδι, να φέρνει τον τελευταίο κρίσιμο πόντο.


Αυτό που ίσως να παρατήρησαν ελάχιστοι κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος, ήταν η κίνηση που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής προς τον Τριαντάφυλλο.


Μπορεί να κατάγονται και οι δύο από τη Ρόδο, όμως πολλές φορές έχουμε ακούσει το έναν να μιλάει αρνητικά για τον άλλον, όμως είδαμε τον Τζέιμς να προχωρά σε μία πολύ όμορφη κίνηση.



Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος, ο Έλληνας τραγουδιστής αντιμετώπισε τον Κώστα Παπαδόπουλο στον στίβο μάχης, κάνοντας… υπεράνθρωπη προσπάθεια να τελειώσει το run μια και αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα.


Μόλις τελείωσε το run με τον παίκτη των «Μπλε» να είναι ο νικητής, άπαντες από την ομάδα του έπεσαν πάνω του για να πανηγυρίσουν, εκτός από τον Τζέιμς Καφετζή. Ο τελευταίος σταμάτησε στην θέση που είχε πέσει ο Τριαντάφυλλος στο έδαφος και σφάδαζε, όχι μόνο από τον πόνο, αλλά και για την ήττα του στο αγώνισμα.


Dokari.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου