Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson!

Τα μαλλιά της κεφαλής του θα πληρώσει ο χάκερ που διέρρευσε στο Ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson: σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, πρέπει να αποζημιώσει την 27χρονη σταρ με 58.000 ευρώ!



Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου ένα χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου δύο μήνες στη σύλληψη του Christopher Chaney.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Chaney «χτύπησε» κινητά και e-mails, τόσο της Scarlett Johansson, όσο και των Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Ali Larter και Emma Caufield, δημοσεύοντας hot ενσταντανέ τους.

Ο 35χρονος χάκερ καλείται να πληρώσει στην ηθοποιό 58.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και να περάσει 71 μήνες πίσω από της φυλακής τα σίδερα!

«Ένιωσα βιασμένη… Ήταν πραγματικά απαίσιο αυτό που μου συνέβη. Μέχρι τότε, δεν είχε ιδέα πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι μας. Πλέον όμως, το ανακαλύπτουμε σχεδόν καθημερινά, ειδικότερα με τα τελευταία σκάνδαλα με τους χάκερς που κλέβουν προσωπικές φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα και e-mails!», είχε δηλώσει για την περιπέτειά της η Scarlett Johansson.
kamikazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου