Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι "Χωρίς Κανόνα" στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε ότι στο 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, που θα γίνει φέτος από 29/6 (Παρασκευή) ως 1/7 (Κυριακή) στο Πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά, θα λάβει μέρος, ανάμεσα στα άλλα μουσικά σχήματα, και το πολύ γνωστό κι αγαπητό στην πόλη της Καστοριάς συγκρότημα  «Χωρίς Κανόνα».
Το συγκρότημα, μέλη του οποίου είναι από την Καστοριά, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην πόλη της Καστοριάς, ενώ πέρσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παίζοντας στη Νεανική Σκηνή του River Party Νεστορίου.
Τέλος, είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι οι «Χωρίς Κανόνα» εμφανίζονται στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ την Κυριακή 1/7 και πως η είσοδος είναι δωρεάν (ξεκινάει κάθε βράδυ στις 5).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

*Έχουμε την έγκυρη πληροφορία πως οι «Χωρίς Κανόνα» πρόκειται να εμφανιστούν και στην πόλη της Καστοριάς στις 7 Ιουλίου 2012 σε χώρο που δεν έχει καθοριστεί ακριβώς ακόμη. Σας υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά εγκαίρως, για να μη χάσουν την ευκαιρία να τους ακούσουν οι θαυμαστές τους, αλλά και για να τους γνωρίσει όποιος δεν τους έχει ακούσει ακόμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου