Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Παντρεύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη! Άραγε με ποιον;

Την ανατροπή επέλεξε να κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αν και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την άστατη ερωτική της ζωή, εκείνη αποδεικνύει ότι έβαλε μυαλό και θέλει να γίνει κορίτσι για σπίτι.


Μετά το χωρισμό της από τον Ορέστη Τζιόβα, είχαμε γράψει ότι η όμορφη ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία και dj Παναγιώτη Πιλάφα.

Κανένας βέβαια δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα έπαιρνε τόσο σύντομα την απόφαση να προχωρήσει σε γάμο αλλά τελικά η πρόταση γάμου ήρθε και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι δυο τους αποφάσισαν να το κάνουν στη Δονούσα άμεσα.


«Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο γάμος θα αντέξει στο χρόνο διότι, εκτός του μεγάλος ερωτά τους, τους δένουν και άλλα πολύ βασικά πράγματα. Ο Πέπε με την Κατερίνα έχουν ίδιες απόψεις και μια ταυτόσημη ματιά απέναντι στις αξίες της ζωής.

Αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με τον ίδιο τρόπο, χαίρονται με τα απλά πράγματα, είναι ακομπλεξάριστοι, δοτικοί και με σπάνια αίσθηση του χιούμορ», είπε φίλος του γαμπρού στην εφημερίδα.


 Ένα απλό φόρεμα για την νύφη και κάτι εξίσου απλό για τον γαμπρό (ακόμη και βερμούδα με t-shitrt τον έχουν ικανό να φορέσει οι φίλοι του) είναι ενδεικτικό της χαλαρής διάθεσης με την οποία το ζευγάρι αντιμετωπίζει τον επικείμενο γάμο τους.

kamikazi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου