Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η Καλλονή καλεί τον κόσμο της

Ανακοίνωση με την οποία ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου στα πλέι οφ ανόδου για τη Super League εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλονής. Όπως αναφέρει:


«Έμειναν έξι αγώνες, έξι τελικοί. Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα των playoffs θα προκύψει η ομάδα που θα συνεχίσει στη Superleague. Κι αν αναρωτιέστε «Γιατί ΑΕΛΚ, γιατί τώρα!» η απάντηση είναι απλή: γιατί κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, να διεκδικεί δηλαδή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία γιατί είναι ένα υγιές δημιούργημα, μια καθαρή ποδοσφαιρική προσπάθεια και γιατί αυτό που «κουβάλησε» αυτή η ομάδα όπου κι αν έπαιξε ανά την Ελλάδα φέτος ήταν «Λέσβος».

Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί εσείς είστε σήμερα η μοναδική ώθηση κάθε ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.Οι παίκτες μας σας περιμένουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 18, 24 και 30 Ιουνίου αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» (13/6), στην Αγυιά της Πάτρας στο Γήπεδο «Κώστας Δαβουρλής» για τον αγώνα μας κόντρα στην Παναχαϊκή (21/6) και στο Γήπεδο Μάλεμε όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πλατανιά Χανίων (27/6)».



Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου