Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5/7;

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουλίου 2012



Κριός
21/3-20/4
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και καλές, αγαπητέ Κριέ, και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα ο Ουρανός από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη και την Σελήνη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που έχουν μείνει στάσιμα και σε κρατούν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας. Άσε τα προβλήματα έξω από το σπίτι και πέρνα ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σήμερα στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που θα προκαλέσουν προβλήματα. Προχώρα με γνώμονα τη λογική σου και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Τα οικονομικά ρίσκα σήμερα ευνοούνται και μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, ακόμη και μέσω τυχερών παιχνιδιών.





Ταύρος
21/4-20/5
Βελτίωσε σήμερα τις συνθήκες της καθημερινότητας σου, αγαπητέ Ταύρε, χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές προβληματίζεσαι από τη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος, φίλε Ταύρε. Έτσι λοιπόν και σήμερα, κάποια πράγματα θα σου φταίνε στα αισθηματικά σου και θα έχεις μια τάση απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και μπορεί να φέρει τύχη και χαρούμενες εξελίξεις στα ερωτικά σου, αρκεί βέβαια και εσύ να είσαι ανοιχτός στις όποιες προτάσεις και προσκλήσεις σου γίνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι δεν τελειώνουν μερικές υποθέσεις. Ηρέμησε και ζήτα τη βοήθεια των συναδέλφων σου, για να τα βγάλεις πέρα αποτελεσματικά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.





Δίδυμοι
21/5-21/6
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την Τετάρτη. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτή την Τετάρτη, φίλε Δίδυμε, είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, γιατί μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.




Καρκίνος
22/6-22/7
Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Υδροχόο από τις πρώτες πρωινές ώρες και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη και τον Δία, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, ο Ερμής από τον Λέοντα, έχει ήδη ομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να ρίξεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς στη δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Η κρίση και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες, ώστε να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα.





Λέων
23/7-23/8
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις από κοντά σου κάποια άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις, φίλε Λέων. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δεν θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση σου είναι να επιστρέψεις αργά στο σπίτι και να αποφύγεις τις σοβαρές κουβέντες μαζί του. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες έξω από το σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.




Παρθένος
24/8-22/9
Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, αγαπητέ Παρθένε, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές των θετικών όψεων, που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία, τον Ουρανό και την Αφροδίτη, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου ενδέχεται να είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας, φίλε Παρθένε. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και μην κάνεις περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10
Αυτή η Πέμπτη είναι κάπως επικίνδυνη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει να προσέξεις να μην εκτεθείς στους κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Ζήτησε την βοήθεια φίλων, στα θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες απορίες για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις, φίλε Ζυγέ. Μίλα μαζί του, αφού μέσω της συζήτησης θα λυθούν όλα τα ζητήματα και θα νιώσεις ικανοποιημένος. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, δέξου την πρόσκληση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, που μπορεί να παρουσιαστούν τη σημερινή ημέρα στη δουλειά σου και μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Προώθησε τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο, για να πετύχεις όλα όσα έχεις κατά νου. Στα οικονομικά, θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.






Σκορπιός
23/10-22/11
Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα έχεις τον έλεγχο τους απόλυτα και θα αγχωθείς αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο μπορεί να σου μεταφέρει άσχημα μαντάτα, που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά και πρέπει απαραίτητα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις που θα κάνετε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι με το να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες, όλο και κάτι θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο, αν είσαι Σκορπιός. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί να παίρνεις αποφάσεις με βάση την λογική σου και όχι το συναίσθημα. Τα οικονομικά αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.





Τοξότης
23/11-21/12
Εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Τοξότη. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στηρίγματα στο φιλικό σου περιβάλλον, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Δία, δημιουργεί ένα ευχάριστο, ερωτικό και παιχνιδιάρικο κλίμα στις επικοινωνίες σου, φίλε Τοξότη, με αποτέλεσμα να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί η ανταπόκριση του να μην είναι θετική. Βεβαιώσου πρώτα για τις προθέσεις του και μετά δράσε αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Τήρησε αυστηρά το πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να τελειώσεις κανονικά στην ώρα σου. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.




Αιγόκερως
22/12-19/1
Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Όμως, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεων, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, φίλε Αιγόκερε, αν καθίσεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις στη ζωή σου, που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα σου δώσουν πρακτικές λύσεις, που θα μπορέσεις να εφαρμόσεις αμέσως. Τα έσοδά σου δεν είναι ικανοποιητικά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, θα αυξηθούν.




Υδροχόος
20/1-19/2
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, από τις όψεις που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ουρανός με την Αφροδίτη και την Σελήνη, θα έχεις επίσης την βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα όλες τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και θα βρεις ελεύθερο χρόνο για να κάνεις τα δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για τις ανησυχίες που έχεις, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος για τον φέρεις πιο κοντά σου. Για εσένα, φίλε Υδροχόε, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάποια μηνύματα που θα λάβεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε χαροποιήσουν και θα σου δώσουν το ‘‘ελεύθερο’’, για να το πλησιάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην σε απασχολούν προς το παρόν τα μελλοντικά σχέδια, που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για να τα βελτιώσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα φέρει κάποια γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται, φίλε Ιχθύ. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου και πλησίασε το σύντροφό σου, το συντομότερο δυνατό. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σήμερα θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργια σχέδια, για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Στα οικονομικά, θα έχεις πολλά έξοδα και ίσως παρασυρθείς σε αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να προσέξεις.


Πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου