Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δείτε φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη από τις διακοπές της!

Πόσο διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι απο το περσινό. Πέρυσι η Μαρία ήταν στα μικρά νησιά των Κυκλάδων νότια της Νάξου και απολάμβανε ήρεμες στιγμές μαζί με τον Γιόχαν και φέτος μόνη σε σπίτι φίλων ζει την ήρεμη πλευρά της Κρήτης.. 


Της πατρίδας της. Το κορίτσι μας δε δίνει δικαιώματα. Άλλωστε δεν έχει διάθεση για πολλά.

Αράζει απο το πρωί στο costa costa στην Αγία Μαρίνα όπου και πίνει καφεδάκι, μετά μια βόλτα στα μαγαζιά και απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στην παραλία. Μπορεί να την δείτε ή στα Φαλάσαρνά ή στο Ελαφονήσι…Έχει μαυρίσει πολύ-είχε κάνει και τα solarium όλο τον χειμώνα-οπότε πάιζει να δυσκολευτείτε να την αναγνωρίσετε.

Η παρουσιάστρια σκοπεύει να παραμείνει στο νησί άλλη μια εβδομάδα και να χαρεί την φιλοξενία των ντόπιων. Μιλάμε τώρα για πολύ ρακί και όχι αστεία. Κάθε μέρα ντίρλα η παρέα…Αλλά αυτά είναι τα ωραία.

Υπάρχουν ωστόσο και στιγμές που η Μαρία απομονώνεται. Λογικό. Δεν έχει περάσει και λίγα φέτος. Όπως και να χει αυτό που την χαροποίησε ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκε απο τον πρώην της τον Γιόχαν, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ευχήθηκε καλές διακοπές, επιβεβαιώνοντας κάποια σενάρια που τον ήθελαν να προσπαθεί την επανασύνδεση. Λέτε;
Πηγή: nassos.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου