Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το ακριβότερο τρακάρισμα στον κόσμο

Στα χέρια ενός επιχειρηματία καταστράφηκε το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου (Ferrari 250 GTO) στη Γαλλία, όταν ένα όχημα που ακολουθούσε στη προσπάθειά του να τον προσπεράσει συγκρούστηκαν. 


Αν όχι το μοναδικό, τότε από τα λίγα γεγονότα, όπου ένα ατύχημα με μόνο 2 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν ξεπέρασαν τη ζημιά των 28 εκατομ. ευρώ. Ο επιχειρηματίας Christopher Cox και κάτοχος της υπερσυλλεκτικής Ferrari 250 GTO (αξίας 28 εκατομ. ευρώ) βρισκόταν σε μια πόλη της Γαλλίας για να παρευρεθεί σε event που οργανώθηκε για τον εορτασμό των 50 χρόνων Ferrari 250 GTO.

 Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του Cox ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε το ιστορικό μοντέλο προσπάθησε να προσπεράσει τη λάθος στιγμή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη Ferrari και να καταστραφούν και τα δύο αυτοκίνητα. Ο Christian Cox δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ωστόσο η γυναίκα του που βρισκόταν στο διπλανό κάθισμα έσπασε το πόδι της. Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο εμπλεκόμενο όχημα μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου