Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Πτήση... πρόκρισης για τον ΠΑΟ

Με στόχο να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πέταξε το μεσημέρι της Κυριακής (29/8) για τη Σκωτία.

Την Τρίτη (31/7) οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Μαδέργουελ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League, γνωρίζοντας πως η πρόκριση είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο, ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα γίνεται.
Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Πίντο και Σο, όπως και ο Καπίνο που ταλαιπωρείται από ίωση.
Το ζητούμενο για το Τριφύλλι, όπως έκανε σαφές ο Βελάσκες, είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. "Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ήδη η ομάδα στέκεται καλύτερα από ό,τι στο ξεκίνημα. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα, να προχωρήσουμε. Αυτό θέλουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού άλλωστε. Θέλουν να την βλέπουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να παίξουμε οργανωμένα σε όλο το 90λεπτο".

"Ματς - ορόσημο"
Τη σημασία που έχουν για τον Παναθηναϊκό τα ματς με τη Μαδέργουελ, επεσήμανε από την πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου. "Το παιχνίδι αυτό είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό και θα δείξει αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη σεζόν την όχι μόνο ηθικά και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και θα γυρίσει σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Η ετοιμότητα παίζει ρόλο για αυτά τα παιχνίδια και εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν".
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου