Το επαναφορτιζόμενο τρυπάνι είναι ένα εργαλείο που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας, για να βιδώνουμε καμιάβίδα,
να κάνουμε καμιά χειροποίητη κατασκευή, να κρεμάμε κανέναν πίνακα, βρε αδελφέ! Σίγουρα είναι ένα από τα πιο χρηστικά εργαλεία για όσους επιδίδονται σε οικιακά (και μη) μαστορέματα, επιδεικνύοντας στη συνέχεια τις δημιουργίες τους στους φίλους τους! Τι θα λέγατε, λοιπόν, εάν το χρήσιμο (είναι η αλήθεια) επαναφορτιζόμενο τρυπάνι γινόταν και το… δεξία σας χέρι στο μαγείρεμα; Ή να το θέσω αλλιώς! Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να σας κάνει έναν… σεφ υψηλών προδιαγραφών; Μάλιστα, καλά διαβάζετε. Το τρυπάνι μπορεί να γίνει μίξερ για να ανακατέψετε το μείγμα της… σοκολατόπιτας, για παράδειγμα, τρίφτης πιπεριού για τα καυτερά κοκκινιστά αλλά και τρίφτης τυριού για… λαχταριστές μακαρονάδες! Και το καλύτερο; Μπορεί στο τέλος του δείπνου (που ετοιμάσατε με τον παραπάνω τρόπο) να πλύνει γρήγορα και εύκολα όλα τα τηγάνια και τις κατσαρόλες! Με ποιο τρόπο θα γίνουν όλα αυτά; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και… πάρτε το μάθημά σας!
να κάνουμε καμιά χειροποίητη κατασκευή, να κρεμάμε κανέναν πίνακα, βρε αδελφέ! Σίγουρα είναι ένα από τα πιο χρηστικά εργαλεία για όσους επιδίδονται σε οικιακά (και μη) μαστορέματα, επιδεικνύοντας στη συνέχεια τις δημιουργίες τους στους φίλους τους! Τι θα λέγατε, λοιπόν, εάν το χρήσιμο (είναι η αλήθεια) επαναφορτιζόμενο τρυπάνι γινόταν και το… δεξία σας χέρι στο μαγείρεμα; Ή να το θέσω αλλιώς! Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να σας κάνει έναν… σεφ υψηλών προδιαγραφών; Μάλιστα, καλά διαβάζετε. Το τρυπάνι μπορεί να γίνει μίξερ για να ανακατέψετε το μείγμα της… σοκολατόπιτας, για παράδειγμα, τρίφτης πιπεριού για τα καυτερά κοκκινιστά αλλά και τρίφτης τυριού για… λαχταριστές μακαρονάδες! Και το καλύτερο; Μπορεί στο τέλος του δείπνου (που ετοιμάσατε με τον παραπάνω τρόπο) να πλύνει γρήγορα και εύκολα όλα τα τηγάνια και τις κατσαρόλες! Με ποιο τρόπο θα γίνουν όλα αυτά; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και… πάρτε το μάθημά σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου