Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: Φίλος στο Fb με Δούρου, Στρατούλη και Λαφαζάνη ο ληστής της Πάρου

"Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Διαβάστε για την ανοιχτή επίθεση κατά της Αριστεράς, μετά τη δημοσίευση πληροφοριών για το προφίλ του 29χρονου ληστή της Πάρου

Την προσωπική παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η σύλληψη και η δημοσίευση των φωτογραφιών του 29χρονου δράστη της φονικής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου.
Ο ίδιος δεν δίστασε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM το πρωί της Δευτέρας, να δηλώσει ότι "η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα και προέρχεται από την άκρα Αριστερά".
Ο ίδιος μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανήρτησε την πληροφορία ότι ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου Δημήτρη Μίχα και πρώην συζύγου μιας από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, έχει φίλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, τον Δημήτρη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου και τον σάλο που ξέσπασε όταν η ίδια αποδείχτηκε ότι είχε στείλει ευχές μέσω twitter στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. "Ποια η διαφορά λοιπόν;", αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε σε άλλο σχόλιο του 29χρονου δράστη που έλεγε: "Όλοι στη ΔΕΘ στην ομιλία του Τσίπρα", αφήνοντας αιχμές για την εμφανή σχέση τρομοκρατίας και Αριστεράς στη χώρα μας, αλλά και στη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο 29χρονος στο twitter του για την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στη σύνθεση της κυβέρνησης συνεργασίας.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου