Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Αν θέλει τον Νταμιάο, ας πληρώσει 47 εκατ. λίρες»!

damiaomanchesterΟ πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Τζιοβάνι Λουίτζι εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην πουλήσει τον Λεάντρο Νταμιάο με κάτι λιγότερο από 47 εκατ. λίρες που είναι και η ρήτρα του ποδοσφαιριστή.


 Έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα έντονη φημολογία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού και αυτός ήταν ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας της Βραζιλιάνικης ομάδας τοποθετήθηκε γι’αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα πολλά δημοσιεύματα έλεγαν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να αποκτήσουν τον 23χρονο επιθετικό τον Γενάρη, με τον Τζιοβάνι Λουίτζι να απαντά σε εφημερίδα της χώρας του: «Δεν μιλάμε για μια μικρή ομάδα. Μιλάμε για την Ιντερνασιονάλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να μιλήσει με την Ιντερνασιονάλ και όχι με τον παίκτη. Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρθει εδώ σήμερα, θα της ζητούσα να πληρώσουν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή, μόνο τότε θα φύγει ο Νταμιάο». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Νταμιάο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον βραζιλιάνικο σύλλογο.
http://thisisengland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου