Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γκολ και ξύλο (vid)

Απ' όλα είχε το μενού στην φιλική αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έληξε χωρίς νικητή και με σκορ 1-1. Μπουνιές έπεσαν ανάμεσα σε Καρασαλίδη και Φάμπιο. 

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος που διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς Καρασαλίδης και Φάμπιο πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μπουνιές, μέχρι να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.
Στα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τον Πανσερραϊκό να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτοί ήταν μάλιστα που άνοιξαν το σκορ στο 34' με ωραίο πλασέ του Γιαννόπουλου.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρακάσογλου με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, που άφησε άναυδο τον Μπίμπη, με τον νεαρό επιθετικό να δείχνε πως δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες στην φετινή σεζόν.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (65΄ Μπίμπης), Κασσέρης, Καψάλης, Καρασαλίδης (48΄ Κασμερίδης), Μπριλάκης (46΄ Καρακώστας), Παρασκευαϊδης (74΄ Δαγκούλης), Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Γκουγκουλιάς, Μπονέρης (46΄ Τοντόροφ), Τσούτσης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Τζιάμης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Ντατίδης, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο ενώ αγωνίστηκαν και οι Καραογλανίδης, Καρακάσογλου, Χατζόγλου, Σιδηρόπουλος, Αρβανιτόπουλος, Ντε Πάολα, Παλαιολόγου, Καρπαθάκης, Μερακλής, Ζωγράφος, Ζαχαριάδης 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου