Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Δείτε. Εικόνες με νεράιδα: Οι Νεράιδες Cottingley

Dan Baines Fairy HoaxΠιστεύετε στις νεράιδες ; Ξέρετε ... τα μικροσκοπικά πλάσματα απατηλός που ζουν από το πέπλο μεταξύ αυτού του κόσμου και άλλο; Για αιώνες, ίσως και χιλιετίες, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πιστέψει και να δει το " wee λαϊκή »ή ό, τι είναι πιο ...
συχνά αναφέρεται ως νεράιδες. Μερικοί έχουν ακόμη και ισχυρίστηκε ότι είχε συλληφθεί δύο συγκεκριμένα είδη νεράιδες - ξωτικά και στοιχειά για την ταινία! Είτε πιστεύετε ότι οι εικόνες είναι πραγματικές νεράιδα ή δεν είναι εξ ολοκλήρου μέχρι σας ... εδώ είναι μερικά από τα παραμύθια τους ... errrr ... ιστορίες.


Elsie με Cottingley Fairy 
Elsie με Cottingley Fairy
2η φωτογραφία του Frances με τις Νεράιδες Cottingley

Το 5ο και τελικό «πραγματικό» Φωτογραφία Fairy, λαμβάνονται από Frances
Συνέντευξη με την κόρη Frances '

Φωτογραφίες Η περιβόητη Fairies Cottingley »
Οι νεράιδες Cottingley φωτογραφίες »ήταν μια συλλογή από πέντε φωτογραφίες που ελήφθησαν από δύο νεαρά κορίτσια σε Cottingley, Αγγλία το 1917 μέσα από τις αρχές της δεκαετίας του 1920. Τα δύο νεαρά κορίτσια ήταν ηλικίας δέκα και δεκαέξι και ήταν ξαδέρφια. Προφανώς ήθελαν να έχουν ένα κομμάτι της διασκέδασης και ταυτόχρονα να αποδείξει την ύπαρξη του νεράιδες στους συγγενείς τους, έτσι ώστε να πήρε μερικές φωτογραφίες από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν νεράιδες, ξωτικά ή, για να είμαστε ακριβείς. Αυτά νεράιδα εικόνες που προκαλούνται αυτά τα νεαρά κορίτσια να αποκτήσουν φήμη πολύ γρήγορα.

Υπήρχαν συνολικά πέντε φωτογραφίες νεράιδα που λαμβάνονται από Elsie και Frances ενώ σε Cottingley, Αγγλία. Οι δύο κορυφαίες φωτογραφίες νεράιδα εδώ είναι τα δύο πιο διάσημα του σετ. Για μένα είναι προφανές ότι αυτές οι εικόνες νεράιδα ήταν ψεύτικα? Όμως, ο λαός της Ευρώπης των φλοίσβος twenties πίστευαν ότι αυτές οι φωτογραφίες νεράιδα ήταν η πραγματική διαπραγμάτευση και ακόμη και οι σκεπτικιστές έχουν εισαχθεί προς πιστεύουν σε νεράιδες, μετά την προβολή αυτές τις φωτογραφίες.

Η εξάπλωση λέξη σαν φωτιά ότι αυτά τα δύο κορίτσια είχαν έσπασε εικόνες της πραγματικής νεράιδες που ζουν στην Αγγλία, ακόμη και ο Sir Arthur Conan Doyle (του Σέρλοκ Χολμς φήμη) κήρυξε το λόγο ότι οι νεράιδες ήταν ένα πραγματικό είδος! Τα κορίτσια παραδέχθηκε αργότερα ότι οι τέσσερις πρώτες εικόνες νεράιδα των πέντε ήταν και προσποιούνται ότι ένιωθαν τόσο άσχημα για τόσους πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν σε αυτές, ότι θα ΚΕΠ μαζί με την ιδέα. Ήταν γραφτό να γίνει σε όλους καλή διασκέδαση όταν έσπασε τις φωτογραφίες νεράιδα, με cut-outs ενός πινέζες περιοδικό και καπέλο για να τοποθετήσετε τις νεράιδες με διάφορους τρόπους.

Η τελευταία εικόνα νεράιδα δημοσιεύτηκε εδώ ήταν η πέμπτη και τελευταία φωτογραφία, που λαμβάνονται από Frances Griffiths. Αυτή η φωτογραφία λέγεται ότι είναι η μία και μοναδική αληθινή φωτογραφία της νεράιδες. Frances Griffiths προφανώς ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν πραγματικά μέχρι το θάνατό της. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη με την κόρη του Φράνσις »προς τα δεξιά. Η διαφορά των τεσσάρων ψεύτικο νεράιδα φωτογραφίες σε σχέση με την υποτιθέμενη πραγματική φωτογραφία νεράιδα είναι ότι οι τέσσερις πρώτοι έχουν νεράιδες με αδιαφανή σώματα και τα φτερά και στην πέμπτη φωτογραφία οι νεράιδες είναι ημιδιαφανές. Μερικές θεωρίες έχουν συνταχθεί αυτή την κατάσταση ότι το αποτέλεσμα προήλθε από μια διπλή έκθεση, αλλά δεν είμαι ειδικός σε φιλμ και φωτογραφίας μεθόδους. Είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα να μάθουν ότι αν και Frances εισαχθεί προς επινοώντας τις τέσσερις πρώτες φωτογραφίες νεράιδα, που δεν θα αφήσει να πάει από το γεγονός ότι η πέμπτη φωτογραφία νεράιδα ήταν όντως πραγματικό. Πίστευε σε νεράιδες και το ίδιο έκανε και η Elsie αυτός ήταν ο κύριος λόγος που άρχισε να παίρνει τις φωτογραφίες για να αρχίσει με ... για να αποδείξουν ότι υπήρχε. Ακόμα κι αν αυτό σήμαινε επινοώντας τις τέσσερις πρώτες φωτογραφίες για να αποδείξουν ότι ζουν οι νεράιδες.
2η φωτογραφία του Frances με τις Νεράιδες Cottingley 

Dan Baines Fairy Hoax

Νεβάδα Fairy Γνωστός ως "Arianna"
Πηγή: http://www.realfairies.net/a-fairy-sighting-in-nev ...

Δεν μοιάζει με πυγολαμπίδα για μένα!


Το 5ο και τελικό «πραγματικό» Φωτογραφία Fairy, λαμβάνονται από Frances 

The Real World of Fairies: A First-Person λογαριασμού


Faeries, έλα πάρε με από αυτόν τον θαμπό κόσμο, 
Γιατί θα βόλτα μαζί σας από τον άνεμο, 
Run στην κορυφή της αναμαλλιασμένος παλίρροια, 
και χορός πάνω στα βουνά σαν μια φλόγα. 
~ William Butler Yeats, "The Land of Desire καρδιάς , "1894

Dan Baines Fairy Hoax 
Άλλο "πραγματικές εικόνες νεράιδα" έχουν ανακύψει σε πιο πρόσφατες εποχές, μερικά είναι πολύ προφανώς φάρσες, ενώ άλλοι φαίνεται να έχουν κάποια αξία.
Νεβάδα Fairy Γνωστός ως "Arianna" 
Μια άλλη μεγάλη απάτη που έρχονται από την Αγγλία, πιο πρόσφατα, είναι η εικόνα στα δεξιά των φαινομενικά μουμιοποιηθεί λείψανα ενός νεράιδα. Η εικόνα ενός νεκρού νεράιδα εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πήγε ιογενή στο διαδίκτυο σε μια απλή ποσότητα ημέρες μετά τη σύλληψη του αυτή τη φωτογραφία νεράιδα. Τα ερείπια νεράιδα ήταν πραγματικά ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη / γλύπτη που ονομάζεται Dan Baines, αρχικά ως αστείο Ημέρα ενός ανόητου Απριλίου του 2007. Τοποθέτησε εικόνες του νεράιδα του στην ιστοσελίδα του και έλαβε σχεδόν 20.000 κλικ στην πρώτη ημέρα! Οι άνθρωποι εξεπλάγησαν και μερικοί ακόμη αναστατωμένος ότι είχε αποκαλύψει την τύχη του τάφου του νεράιδα του. Κατέληξε εισδοχής στο κοινό ότι η εικόνα νεράιδα ήταν τίποτε άλλο παρά ένα αστείο, αλλά ισχυρίζεται ότι το ενδιαφέρον των ανθρώπων της νεράιδα δεν υποχωρούν και πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η εικόνα ήταν στην πραγματικότητα πραγματικό. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τη νεράιδα μέχρι σήμερα, ο Dan έχει πει ότι η πίστη σε νεράιδες είναι κάτι που εξακολουθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της κοινωνίας και δεν θα είναι ποτέ πιθανόν να μειωθεί.
Δεν μοιάζει με πυγολαμπίδα για μένα! 
Περισσότερες αμφισβητήσιμη και δυνητικά πραγματικές εικόνες νεράιδα επίσης αναρτηθεί εδώ προς τα δεξιά. Ένα εκ των οποίων λήφθηκε από μια κυρία στη Νεβάδα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κάμπινγκ. Η ιστορία αποτελείται από την κυρία αγοράζει μια γοητεία νεράιδα από το διαδίκτυο που υποτίθεται ότι "χρεώνεται" με νεράιδα της ενέργειας. Πήρε αυτό το μενταγιόν νεράιδα μαζί της στο ταξίδι κάμπινγκ της και επικαλέστηκε τη νεράιδα που είχε χρεωθεί το μενταγιόν ... η νεράιδα είχε ακόμη ένα όνομα, Arianna. Δεν είναι ένα λεπτό μετά την επίκληση του νεράιδα, η κυρία έσπασε αυτή την εικόνα του ένα φωτεινό μικροσκοπικό πλάσμα (ό, τι φαίνεται να είναι μια νεράιδα) τρέχει μακριά από το κάμπινγκ. Ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιείται φλας και αυτό έγινε με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αν κοιτάξετε κοντά στο φωτισμένο ον, φαίνεται τίποτα σαν πυγολαμπίδα, αλλά δεν μοιάζει με έναν άνθρωπο με φτερά ... μια νεράιδα, λαμπερό σαν ένα φως νύχτας.

Για αιώνες, οι άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν συναντήσεις με όντα νεράιδα. Pixies , ξωτικά, trolls , θα-o-wisps, δρυάδες, το φασόλι-Sidhe ... όλα αυτά τα είδη νεράιδες έχουν ανακύψει και μάλιστα κάλεσε για βοήθεια από το μαγικό οι άνθρωποι από παλιά (και ακόμη και σύγχρονες λαοί) και έχουν καταγραφεί ή περάσει κάτω από την ιστορία-αφήγηση από γενιά σε γενιά. Όπως άγρια ​​και γελοίο δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά τα παραμύθια μπορεί να φαίνεται ότι το σκεπτικιστής, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα θρύλους και δοξασίες σε νεράιδες να ριζώσει σε κάτι αληθινό. Ακριβώς όπως τα τερατώδη καλαμάρια φοβάται ναύτες για εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια και αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν μια εκπληκτικά πραγματική και τρομακτική είδη! Ίσως η πίστη στην νεράιδες προέρχεται από την αλήθεια ... ίσως νεράιδες είχε περπατήσει στον κόσμο μας εδώ και πολύ καιρό ... ίσως ακόμα να επισκεφθείτε τον κόσμο μας, ακόμη και σήμερα, για τους τυχερούς (ή ευλογημένο) αυτά για να πιάσει μια αναλαμπή του περνώντας λάμψη τους.

kittythedreamer.hubpages.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου