Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι stars που ντρέπονται για τις ταινίες που έχουν κάνει!

Ποιος είπε ότι οι stars του Hollywood είναι περήφανοι για όλες τις ταινίες που έχουν κάνει;

Εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε τους celebrities που έχουν μετανιώσει για τα επαγγελματικά τους «τέκνα».


Και όχι μόνο έχουν μετανιώσει, αλλά βγαίνουν και το λένε κιόλας!

Για παράδειγμα, ο Matt Damon, τα έψαλε για τα καλά στον σεναριογράφο της ταινίας «Bourne», λέγοντας πως ήταν το χειρότερο και πιο ντροπιαστικό σενάριο που διάβασε ποτέ. Αργότερα το μετάνιωσε βέβαια, και είπε πως η αντίδραση του ήταν «αντιεπαγγελματική».

Η Charlize Theron πάλι, δεν θέλει να βλέπει την ταινία «Reindeer Games», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Ben Affleck, λέγοντας πως ήταν μια «πολύ, πολύ κακή ταινία!»

Συνεχίζουμε με την Halle Berry, η οποία δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της την ταινία «Catwoman»!

Το ίδιο και ο George Clooney, που δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή του στον «Batman», χαρακτηρίζοντας το ρόλο του «σκ@τ@. Ήμουν πολύ κακός σε αυτόν!»

Και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck όμως, δεν θέλουν να θυμούνται την ταινία «Gigli», που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία.

Η Jessica Alba πάλι, ήθελε να τα παρατήσει όλα μετά το «Fantastic 4». 

Συνεχίζουμε με τον Mickey Rourke, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει την ταινία «The Wrestler», την οποία χαρακτήρισε «απαίσια ταινία».

Ο Hugh Grant πάλι, έχει μετανιώσει για την ταινία «Nine Months», όταν έμαθε πως την εταιρία παραγωγής την έχει ο Rupert Murdoch!

Και ο Colin Farrell όμως, δεν θέλει να βλέπει την ταινία «Miami Vice», την οποία χαρακτήρισε… «κακή ταινία»!

Τέλος, η Michelle Pfeiffer μετάνιωσε για την ταινία «Grease 2», μιας και όπως λέει «δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακή ήταν! Αλλά τότε ήμουν πολύ νέα!»
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου