Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

3 μοντέλα πόλης: Ποια έκδοση να επιλέξω;











  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Μικρά στο μάτι, μεγάλα στo... όφελος. Τρεις άξιοι εκπρόσωποι της δημοφιλούς κατηγορίας των μίνι, στις πιο συμφέρουσες εκδόσεις τους, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.
Δύο νέα αυτοκίνητα, το ολοκαίνουριο Kia Picanto και το αισθητά ανανεωμένο, Peugeot 107, αλλά και ένας "παραδοσιακός παίκτης" της κατηγορίας, το Ford Ka, αναδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους το αγοραστικό κοινό έχει στραφεί στα μίνι αυτοκίνητα. Με compact διαστάσεις, αντίστοιχα μικρούς και οικονομικούς κινητήρες, που εξασφαλίζουν είτε χαμηλά, είτε ακόμα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και νεανική εμφάνιση, τα αυτοκίνητα του είδους στοχεύουν σε αυτούς που αναζητούν την πλέον προσιτή επιλογή καινούργιου μοντέλου της εποχής. 

Επιλέξαμε τις πιο συμφέρουσες (σχέση τιμής και επιπέδου εξοπλισμού) εκδόσεις των τριών μοντέλων, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά. 

Ο «βασικός» εξοπλισμός που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο μίνι

Ένα καινούργιο αυτοκίνητο του 2012, οφείλει να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Και αυτό ισχύει από την κατηγορία μίνι μοντέλων. Με δεδομένο ότι, τα μίνι αποτελούν τη βάση της γκάμας κάθε εταιρείας, τιμολογιακά και εξοπλιστικά και με βάση τη σημερινή "εικόνα" της αγοράς, ορίσαμε ότι αυτά πρέπει να πληρούν ορισμένα στάνταρ στον εξοπλισμό τους. Τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, σύμφωνα με τα οποία έχουμε επιλέξει τις εκδόσεις που παρουσιάζουμε: 

- Τουλάχιστον 2 αερόσακους ασφαλείας 

- 2 ηλεκτρικά παράθυρα 

- Υποβοηθούμενο τιμόνι 

- Κεντρικό κλείδωμα 

- Ηχοσύστημα

- Air condition

» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Ford Ka 1.2 Trend Plus
» Kia Picanto 1.0 Sport 3d
» Peugeot 107 1,0 3d Access Pack
autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου