Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με «ψαλιδάκι»

Perierga.gr - Δείτε το απίστευτο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με «ψαλιδάκι»Απλώς προσπάθησα να σουτάρω, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής για ένα τέρμα που μπαίνει σπάνια.
Σαν να μην έκανε και κάτι σπουδαίο αντιμετώπισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στη νίκη της Σουηδίας επί της Αγγλίας με 4-2 και κυρίως το απίθανο τέταρτο προσωπικό του τέρμα.


«Ο Χαρτ είχε βγει μακριά από τα δοκάρια του και εγώ απλώς προσπάθησα να σουτάρω προς την εστία. Είχα ήδη πέσει στο χορτάρι όταν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Είδα έναν αμυντικό να τρέχει προς την μπάλα και είπα μέσα μου ‘όχι, μη!’, αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε την μπάλα», τόνισε, ενώ για τον τρόπο που το πανηγύρισε πηγαίνοντας προς τον κόσμο, είπε: «Παρότι το παιχνίδι ήταν φιλικό, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνθηκα. Το απόλαυσα πραγματικά».
Τέλος, δεν έκρυψε την πικρία του για τα αγγλικά ΜΜΕ και την αντιμετώπιση που είχε από αυτά. «Έτσι είναι με τους Άγγλους. Όταν τους βάζεις γκολ, είσαι καλός παίκτης. Αν όχι, δεν είσαι καλός. Θυμάμαι πριν τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, δεν έλεγαν τίποτα για τον Μέσι, αλλά όταν σκόραρε απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ είπαν ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ίσως τώρα πουν το ίδιο και για μένα», τόνισε.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου