Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφίες διάσημων στην αστυνομία! (pics)

Η Λίντσεϊ Λόχαν μπορεί να καυχιέται πως έχει ποζάρει για τους αστυνομικούς 5 φορές...
Η τελευταία της σύλληψη έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου μετά από τροχαίο στο Λος Άντζελες, για το οποίο λέγεται πως τραυμάτισε κι εγκατέλειψε έναν πεζό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 'προβληματική' σταρ σταμάτησε τη μαύρη Porsche Cayenne της μετά το ατύχημα, είδε αν έχει πάθει κάποια ζημιά το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε κλαμπ του Μανχαταν. Κατά την έξοδό της από το μαγαζί, συνελήφθη.


Η Λίντσεϊ έχει επίσης συλληφθεί για ναρκωτικά και κλοπές, για την άρνησή της να πάρει μέρος σε υποχρεωτικά ιατρικά τεστ, για παραβίαση αστυνομικής επιτήρησης και για την αποτυχία της στην κοινωνική εργασία.

Ο Μελ Γκίμπσον έχει συλληφθεί αρκετές φορές - στη φωτογραφία αυτή του 2006 συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών. Έχει επίσης συλληφθεί για κακοποίηση της πρώην φίλης του το 2010.

Η Πάρις Χίλτον συνελήφθη το 2010 για κατοχή κοκαΐνης. Ακόμα και για την αστυνομία πήρε μία κλασική της πόζα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Τσάρλι Σιν τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του 2009, όταν συνελήφθη για βιαιοπραγία κατά της τότε συζύγου του, Μπρουκ Μίλερ.

Ο ράπερ Σνουπ Ντογκ κοιτάζει ανέκφραστος την κάμερα παρά το γεγονός πως κατηγορήθηκε για οπλοκατοχή το 2006. Πλήρωσε 150 χιλιάδες δολάρια εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το 2006 η Νικόλ Ρίτσι κατηγορήθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες.

Ο Ράσελ Μπραντ συνελήφθη μετά από καταγγελία ενός παπαράτσι πως ο ηθοποιός άρπαξε το τηλέφωνό του και το πέταξε από το παράθυρο.


Ο Τσέις Κρόφορντ του Gossip Girl συνελήφθη το 2010 για κατοχή μαριχουάνας.

Η ηθοποιός Μίσα Μπάρτον συνελήφθη το 2007 για οδήγηση χωρίς άδεια, υπο την επήρεια ναρκωτικών και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Παραδείχνει άνετη... 

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είχε αρκετά τραβήγματα με το νόμο τη δεκαετία του '90, όντας χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Στη συγκεκριμένη... φωτογράφιση ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για κατοχή κοκαΐνης και μεταμφεταμινών. Μόλις τρεις μήνες πριν είχε βγει από τη φυλακή όπου είχε παραμείνει για ένα χρόνο με διάφορες κατηγορίες για ναρκωτικά. Ευτυχώς, κατάφερε να απεξαρτηθεί.

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν κατάφερνε να κρατήσει ούτε καν τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Ο ηθοποιός συνελήφθη το 2011 στη Νέα Ορλεάνη για βιαιοπραγία κατά της συζύγου του, όντας μεθυσμένος.

Όχι και πολύ χαρούμενος! Ο ηθοποιός Κίφερ Σάδερλαντ, καταδικάστηκε σε 48ωρη φυλάκιση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο σταρ του CSI, Γκάρι Ντούρνταν δεν δείχνει πολύ ευχαριστημένος από τη σύλληψή του ως ύποπτος για κατοχή κοκαΐνης και ηρωΐνης το 2008.

O σούπερ σταρ των Los Angeles Lakers, Κόμπε Μπράιαν, όταν συνελήφθη το 2003 κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση. Παραδόθηκε μόνος του.

Φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον το 2004. Ο μυθικός τραγουδιστής παραδόθηκε στην αστυνομία, κατηγορούμενος ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Μετά από δίκη μεγάλης διάρκειας, δεν κρίθηκε ένοχος.

Πηγή:msn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου