Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φραγή στον μη αδειοδοτημένο on line τζόγο από σήμερα!!

Φραγή στους μη αδειοδοτημένους παρόχους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο μπαίνει επισήμως από σήμερα Τετάρτη, έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ).Όσες εταιρείες δεν έχουν λάβει 


προσωρινή... αδειοδότηση και παραβλέψουν την απαγόρευση συνεχίζοντας να προσφέρουν υπηρεσίες και να διαφημίζονται στην ελληνική αγορά, θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες κυρώσεις με πρόστιμο που μπορεί να φθάνει και τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η ΕΕΕΠ έχει ζητήσει από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτυακών υπηρεσιών να εμποδιστεί η πρόσβαση στους ιστοτόπους των παροχών, ενώ έχει ζητηθεί και η απαγόρευση στις τράπεζες να επιτρέπουν τις συναλλαγές με τους παίκτες και με τους παρόχους τυχερών παιγνίων.

Η απόφαση έχει προκαλέσει δριμείες αντιδράσεις στις μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν προσφύγει στην Κομισιόν για την ακύρωσή της τονίζοντας ότι στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί ο ΟΠΑΠ για την πώλησή του. 

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει κάποια μέριμνα τους πελάτες των μη αδειοδοτημένων παρόχων για τα χρήματα που έχουν δεσμεύσει για on line στοίχημα, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου