Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου views το Gangnam Style



O Κορεάτης Psy μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο άνθρωπος πίσω (και μπροστά) από το βίντεο με τα περισσότερα views στην ιστορία του Youtube. Το 1 δισεκατομμύριο views είναι πια ιστορία.

Σχεδόν ένα μήνα πριν, το Cosmo.gr είχε συμπεριλάβει τον Psy στη λίστα με τα 15 πιο hot πράγματα στον κόσμο. Τότε ήταν θέμα χρόνου το σπάσιμο του φράγματος του ενός δισεκατομμυρίου views στο Youtube. Εδώ και λίγες ώρες τα κατάφερε, είναι ήδη 11 εκατομμύρια views πάνω.
O 34χρονος Κορεάτης σταρ Psy και η εξωφρενική κούρσα του για τη δόξα το 2012 κλείνει την χρονιά με ένα πολύ σημαντικό milestone και οι πρώτες απορίες έρχονται αβίαστα: α) Θα ξαναγράψει μουσική; και β) πώς θα τα πάει το αμέσως επόμενο χιτ του μετά το Gangnam Style;
Άραγε έμεινε κάτι άλλο για να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη ο Psy; Εδώ σήκωσε ολόκληρη Britney Spears και κοτζάμ Noam Chomsky να το χορέψουν.
Επόμενος στόχος; Το 1,5 δισεκατομμύριο. Τα ρεκόρ πέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι μπροστά στο πέρασμα του Psy. Η περίπτωσή του σηκώνει και ένα και περισσότερα κλισέ. Oppan!
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου