Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ποιες γυναίκες θα κλέψουν την παράσταση το 2013

Οι πρωταγωνίστριες του 2013..........

Η ιρλανδοαμερικανή ηθοποιός Saoirse Ronan διαθέτει ήδη εντυπωσιακό CV, με ρόλους στην 'Εξιλέωση' (για τον οποίο κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) και στο 'Lovely Bones' ήδη στο ενεργητικό της. Αλλά το 2013 φαίνεται πως θα μπει ακόμα πιο ψηλά στις A-listers. Ο επόμενος ρόλος της είναι ο πρωταγωνιστικός στην ταινία 'The Host', την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της συγγραφέως του 'Twilight', Stephenie Meyer.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας 'Hunger Games', jennifer Lawrence, δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της πιο ποθητής γυναίκας του 2012. Αλλά το 2013 προβλέπεται μια ακόμα πιο λαμπερή χρονιά. Πρώτα από όλα κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο sequel του  'Hunger Games' και αμέσως μετά το επόμενο 'X-Men' στο οποίο υποδύεται το ρόλο της Raven Darkholme.

Η 22χρονη αμερικανίδα είναι γνωστή κυρίως από το ρόλο της σε ένα sitcom που μάλλον δε θα έχετε ακούσει ποτέ ('Suborgatory') αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει την επόμενη χρονιά. Το Forbes τη συμπεριέλαβε στους 30 κάτω των 30 που επανανακαλύπτουν τον κόσμο. Η Levy θα κάνει την έκρηξη στη μεγάλη οθόνη στο remake του 'The Evil Dead' αυτό το χρόνο.

Η Νεοϋορκέζα ράπερ Azealia Banks συζητιέται εδώ και καιρό από όσους ξέρουν. Το όνομά της φιγουράρει ήδη στις cool λίστες του NME και του BBC, αμέσως μετά την κυκλοφορία μερικών singles της. Το Φεβρουάριο του 2013 η Azealia θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του κόσμου με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο 'Broke with Expensive Tastes'.

Η Carey Mulligan είναι αυτή η αγγλίδα ηθοποιός που το πρόσωπό της σας είναι οικείο αλλά δεν ξέρετε ακριβώς από που. Μάζεψε τις καλύτερες κριτικές το 2009 για την ταινία 'Μια Κάποια Εκπαίδευση' και πρωταγωνίστησε στο πολυσυζητημένο 'Shame' τη χρονιά που πέρασε. Το 2013 θα είναι η χρονιά της με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο πλάι του Leonardo DiCaprio στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος 'Ο Μεγάλος Γκάτσμπι'. 

Η Charli XCX (κατά κόσμο Charlotte Aitchison) ξεκίνησε το συγκρότημά της στην παιδική χαρά του παιδικού σταθμού της στα 8 της. Άργησε, λοιπόν, κάπως να γίνει γνωστή αλλά φαίνεται να τη θέλει το 2013. Η βρετανίδα τραγουδίστρια-στιχουργός έχει ήδη δώσει κομμάτια της σε κινηματογραφικές ταινίες και το περασμένο καλοκαίρι περιόδευσε με τους Coldplay. Το άλμπουμ της που κυκλοφορεί το Φεβρουάριο είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς της βιομηχανίας της μόδας το μοντέλο από τη Γαλλία,  Τζούλια Φρος, έχει την προσοχή κάθε στιλίστα, designer και δημοσιογράφου μόδας στραμμένη πάνω της. έχει ήδη περπατήσει στις πασαρέλες των Alexander McQueen, Gucci, Chanel και Stella McCartney, και έχει παρουσιαστεί στη γαλλική και την αμερικάνικη Vogue.

Η βρετανίδα ηθοποιός Lena Headey είναι κυρίως γνωστή από τους ρόλους της στη μικρή οθόνη στο Terminator: The Sarah Connor Chronicles και στο Game of Thrones. Αυτή τη χρονιά επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για τα καλά πρωταγωνιστώντας στις ταινίες The Mortal Instruments: City of Bones και The Purge.

Δεν ξέρετε τη Rose Byrne; Θα την ξέρετε προτού τελειώσει ο χρόνος. Η αυστραλέζα ηθοποιός είναι παντού φέτος, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τέσσερα, τουλάχιστον, φιλμ, ανάμεσα στα οποία 'I Give It a Year' και 'The Internship'. Για προφανείς λόγους βρίσκεται συχνά στις λίστες με τις πιο όμορφες ηθοποιούς. 
Πηγή:msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου