Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Νέα Mercedes E-Class Coupe και Cabrio

Νέα Mercedes E-Class Coupe και Cabrio

Εκτεταμένες αισθητικές αλλαγές και νέος κινητήρας


Μπορεί να πρόκειται για ένα lifting, ωστόσο από καιρό γνωρίζαμε ότι η Mercedes σχεδιάζει αρκετές τεχνικές αλλαγές για την ανανεωμένη E-Class.

Το νέο στιλ εκφράζεται από το εμπρός μέρος όπου τα φωτιστικά σώματα είναι μεν νέα, αλλά διατηρούν το ύφος των «τεσσάρων ματιών» χάρη στα LED. 

Επιπλέον νέοι προφυλακτήρες εμπρός πίσω, μικρές αλλαγές στα πίσω φώτα καθώς και μικρές αλλά αισθητές αλλαγές στο εσωτερικό, συνθέτουν μια δέσμη μέτρων αναβάθμισης που θυμίζει αλλαγή μοντέλου και όχι λίφτινγκ. 



Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει νέα γενιά τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης. Η E 200 είναι πλέον δίλιτρη με απόδοση 184 ίππων ενώ η E 250 ανεβαίνει στους 211 ίππους επίσης από τα ίδια 1.991 κ.εκ.. 

Υπάρχει τεχνολογία άμεσου ψεκασμού καθώς και τούρμπο, ενώ βασικός συνεργάτης συνεχίζει να είναι το κιβώτιο 7G-Tronic με πλήθος αλλαγών και αναβαθμίσεων (Plus).

H γκάμα των μηχανικών συνόλων του μοντέλου πλαισιώνεται και από τρεις diesel (E 220 CDI BlueEFFICIENCY, E 250 CDI BlueEFFICIENCY and E 350 BlueTEC).

Μια σειρά από 11 νέες ή βελτιωμένες εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας οι οποίες προέρχονται από την επόμενης γενιάς S-Class που δεν έχουμε δει ακόμη επίσημα συμπληρώνουν την εικόνα.







Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου