Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δείτε ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές των Eurodanceweb Awards 2012!

eurodanceweb-awards-2012Το ιταλικό μουσικό site ανακήρυξε τους μεγάλους νικητές των φετινών Eurodanceweb Awards 2012!



Οι Βέλγοι Milk Inc έκαναν το «θαύμα» τους κατακτώντας την πρώτη θέση με 236 βαθμούς. Με 49 βαθμούς διαφορά, το τραγούδι τους “Miracle”, πέρασε τους Ελβετούς Remady feat. Manu-L & J-Son που συνεργάστηκαν για το επίσης πολύ δημοφιλές “Single Ladies”. H έκπληξη όμως ήταν η 5η θέση την οποία κατέκτησε η δική μας Nikki Ponte μαζί με τον DJ San και το τραγούδι τους “Love’s like breathing” με το οποίο εκπροσώπησαν την Κύπρο στον διαγωνισμό. Η ελληνική συμμετοχή της Athena Manoukian με το “I surrender” τερμάτισε 25η από συνολικά 39 συμμετοχές.
Για ενδέκατη χρονιά περισσότεροι από 150 μουσικοί συντάκτες αλλά και μουσικοί παραγωγοί από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι συντάκτες του tralala.gr, ανακοινώνοντας με τον τρόπο αυτό την επίσημη συνεργασία των δύο ιστοσελίδων.
Οι αναγνώστες του Eurodanceweb είχαν και αυτοί την ευκαιρία να δώσουν την δική τους ψήφο σε ένα ξεχωριστό poll που ανέδειξε την Βουλγαρία νικήτρια χώρα με το τραγούδι “Sunlight” της Ive. Στην ψηφοφορία αυτή έλαβαν μέρος 20.230 αναγνώστες!
Και του χρόνου!
Milk Inc. – Miracle
tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου