Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Νέα BMW Σειρά 6 M Sport Edition

Νέα BMW Σειρά 6 M Sport EditionΗ νέα έκδοση θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης
H BMW Σειρά 6, τόσο σε coupe όσο και σε cabrio αμάξωμα, θα διατίθεται από τον επόμενο μήνα σε μια νέα έκδοση «M Sport Edition», η οποία θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης.Η νέα έκδοση συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες της γκάμας για τις BMW Σειρά 6, καθώς και με όλα τα αμαξώματα (Coupe, Cabrio και Gran Coupe). Η έκδοση M Sport Edition περιλαμβάνει το γνώριμο πακέτο αναβάθμισης του M Sport, που είναι οι 19 ιντσών διαιρούμενες ζάντες, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι προβολείς ομίχλης τύπου LED, καθώς και τα φώτα ημέρας της ίδιας τεχνολογίας. 

Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης ξεχωρίζει το τιμόνι από την Μ και το σπορ σαλόνι της γερμανικής εταιρείας ντυμένο από αλκαντάρα και δέρμα. Επίσης, η M Sport Edition φέρνει και μια 10 ιντσών οθόνη στην κεντρική κονσόλα με όλες τις λειτουργίες του ConnectedDrive. Στην περίπτωση που θα επιλεχθούν οι 650i και 650xi, οι ιδιοκτήτες τους θα εφοδιαστούν με παραπάνω ηλεκτρονικά βοηθήματα (active driving assistance systems), όπως της προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, καθώς και του συστήματος προειδοποίησης «νεκρών» σημείων. 

Η τιμή της M Sport Edition στη γερμανική αγορά ξεκινάει για την 640i Coupe από τα 62.673 και φτάνει τα 77.131 για την κάμπριο έκδοση της 650i.





Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου