Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Έκθεση Αυτοκινήτου από 2-10 Νοεμβρίου στην Αθήνα


Το «Athens Motor Show 2013» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του από τις 2 έως 10 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, με συμμετοχές πολλών εταιρειών και χορηγό επικοινωνίας το Auto Τρίτη.

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την Έκθεση Αυτοκινήτου
«Athens Motor Show 2013», που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας, επί της παραλιακής Λεωφόρου). Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό Auto Τρίτη και το autotriti.gr

Επιπλέον, στην Έκθεση αυτή δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες και υποψήφιους αγοραστές να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, city cars, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα κ.λπ. και να δουν τα νέα μοντέλα από κοντά. Επίσης, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα διεξάγονται πλήθος Test Drives. 

Σημειωτέον ότι στην έκθεση θα συμμετέχουν οι ακόλουθες εταιρείες: NISSAN, FORD, LANCIA-JEEP, VOLKSWAGEN, RENAULT-DACIA, AUDI, SEAT, BMW-MINI-SUZUKI (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ), SKODA, TRIDENT CARS, CHEVROLET, VOLVO, CΙTROEN, HYUNDAI-KIA.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου θα είναι η Press Day, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης στις 19:00.

Τέλος, οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ 
Φοιτητές, Μαθητές, Aνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας) 
Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου