Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Το 2017 η νέα BMW Σειρά 5

Η νέα πολυτελής BMW Σειρά 5 θα λανσαριστεί το 2017, ενώ θα διαθέτει επιθετικό design, όπως διακρίνουμε και από την κατασκοπευτική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα. 

Η BMW σχεδιάζει την επόμενη γενιά της Σειρά 5, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2016, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί το 2017 εφοδιασμένη και με 3κύλινδρους κινητήρες 1.500 κυβικών.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βαυαρική εταιρεία ετοιμάζει τη νέα BMW Σειρά 5, που θα παρουσιαστεί επίσημα το 2016 σε κάποια Έκθεση Αυτοκινήτου, ενώ στις αγορές αναμένεται να φτάσει έναν χρόνο μετά. Ειδικότερα, το νέο μοντέλο –από τις αποκλειστικές κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε- φαίνεται ότι αποκτά ένα πιο επιθετικό design, με επιβλητικούς προβολείς στο μπροστινό τμήμα που έχουν ενσωματώσει νέα φώτα ημέρας LED και τις «νευρώσεις» στο καπό, οι οποίες τονίζουν τη δυναμικότητα του μεγάλου και πολυτελούς γερμανικού μοντέλου. Σημειωτέον ότι οι φήμες θέλουν στην τελική του μορφή το εν λόγω μοντέλο να «δέχεται» σχεδιαστικές επιρροές και από την πρωτότυπη Gran Lusso Coupe, που είχε κατασκευαστεί με την υπογραφή του Οίκου 
Pininfarina. Επίσης, να τονίσουμε -όπως φαίνεται και από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες- ότι η νέα γερμανική λιμουζίνα θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις Sedan, GT και Touring, κάτι που συμβαίνει άλλωστε και σήμερα.

Επιπλέον, οι πηγές μας αναφέρουν πως η νέα BMW Σειρά 5 θα πατά σε μια καινούργια πλατφόρμα με το όνομα OKL, η οποία είναι πιο ελαφριά (το συγκεκριμένο μοντέλο προβλέπεται να ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο από την τωρινή γενιά), ενώ επίσης πάνω στην OKL θα βασιστούν και οι επόμενες γενιές των Σειρά 6 και 7, καθώς και οι νέες X5, Χ6 και η φημολογούμενη X7.

Όσον αφορά τον τομέα των μηχανικών μερών, τη νέα BMW Σειρά 5 αναμένεται να τροφοδοτούν οι 3κύλινδροι turbo κινητήρες των 1,5 λτ. βενζίνης και πετρελαίου. Επίσης, την κορυφαία έκδοση GT θα εφοδιάζει ένας νέας γενιάς 6κύλινδρος turbo diesel 3λιτρος, απόδοσης 400 ίππων. Τέλος, Όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το 9τάχυτο ZF αυτόματο. 







autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου