Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας στα δικαστήρια


Τι συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Η Aννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έδωσαν από νωρίς το πρωί το «παρών» στο δικαστήριο, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Βασίλη Χειρδάρη. Οι δύο εκδοχές για τα περιστατικά έρχονται σε πλήρη αντίθεση, καθώς και οι δύο πλευρές αποδίδουν η μία στην άλλη βρισιές, απειλές και βία!

Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως το τζιπ στο οποίο επέβαινε με οδηγό τον σύζυγό της δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και ότι δεν αντιλήφθηκαν το σήμα των αστυνομικών, επειδή εκείνη τη στιγμή άκουγαν δυνατά στο αυτοκίνητο το νέο CD του. «Ξαφνικά, το περιπολικό που ήταν πίσω μας, μας εμβολίζει. Ο σύντροφός μου φρέναρε απότομα και αν δεν είχε καλά αντανακλαστικά, θα είχαμε υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες. Ήμασταν κυριολεκτικά σοκαρισμένοι. Από το αυτοκίνητο εξήλθαν τρία άτομα με τεταμένα τα όπλα» υποστήριξε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως «στη συνέχεια ήταν τόση η επιθετικότητα των αστυνομικών που πιστέψαμε ότι ήταν τρομοκράτες»!
Όπως υποστήριξε άλλωστε στην αγωγή της, οι αστυνομικοί τούς έβριζαν και τους απειλούσαν, χρησιμοποιώντας εκφράσεις, όπως «κατεβείτε κάτω, ρε π…ρια, θα σας γαμ…με, Καρβέλα, θα πεθάνεις εδώ!», ενώ στη συνέχεια άρχισαν να κλοτσούν και να γρονθοκοπούν το όχημά τους.
Τα ίδια και… χειρότερα ωστόσο αποδίδουν και οι αστυνομικοί στο ζεύγος, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν σταμάτησαν στο σήμα τους, αλλά ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας κι ένα κόκκινο φανάρι. «Τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ, δεν μπορούσαμε καν να δούμε ποιος είναι μέσα. Αλλά ακόμη κι όταν καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε το όχημα και διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο για τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, λειτουργήσαμε όπως ακριβώς θα λειτουργούσαμε αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος» κατέθεσε στο δικαστήριο ο ένας εκ των αστυνομικών.
«Ζητήστε μας συγγνώμη όσο προλαβαίνετε, είμαι ο Καρβέλας και θα μετανιώσετε!» υποστηρίζουν στην αγωγή τους πως ήταν η απάντηση-απειλή του μουσικού, όταν σταμάτησαν το πολυτελές του τζιπ.
Μάλιστα οι αστυνομικοί επισήμαναν πως τόσο ο Νίκος Καρβέλας όσο και η Αννίτα Πάνια τους έβριζαν λέγοντάς τους«τραμπούκους», «κω..μπατσους» και επιχείρησαν να τους τρομοκρατήσουν επικαλούμενοι τις γνωριμίες τους. «Οι αστυνομικοί είναι παιδιά που έκαναν απλά το καθήκον τους, δεν έκαναν τίποτε άλλο πέραν αυτού που ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις» δήλωσε ο δικηγόρος των αστυνομικών Γιάννης Μαρκουλάκος.
(πηγή: espressonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου