Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέο σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Ιταλία



Για ακόμη μία φορά το ιταλικό ποδόσφαιρο κλυδωνίζεται από νέο σκάνδαλο στημένων αγώνων με τις έρευνες της Εισαγγελίας να διευρύνονται και να φθάνουν, πλέον, σε μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας.

Συνελήφθη ο αρχηγός της Λάτσιο
Χθες, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, στο πλαίσιο έρευνας για τους «χειραγωγημένους» αγώνες, ενώ εκτός από τον άσο των «λατσιάλι» συνελήφθησαν ακόμη 18 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παίκτη της Τζένοα, Ομάρ Μιλανέτο, ο οποίος αγωνίζεται στη Serie B με την Πάντοβα.

'Υποπτος και ο Αντόνιο Κόντε

Όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η αστυνομία ενημέρωσε τον προπονητή της πρωταθλήτριας Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, ότι διεξάγεται έρευνα για το πρόσωπό του, ενώ εικάζεται ότι έγινε έρευνα στο σπίτι του.
Σε κάθε περίπτωση, ο Κόντε θεωρείται εν δυνάμει ύποπτος, μαζί με τουλάχιστον άλλα 100 άτομα.
Επίσης στο «στόχαστρο» των ιταλικών αρχών βρίσκεται και ο διεθνής αμυντικός Ντομένικο Κρισίτο (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), ο οποίος ειδοποιήθηκε σχετικά από την αστυνομία στο προπονητικό κέντρο της «σκουάντρα ατζούρα», στο Κοβερτσιάνο της Τοσκάνης, ενώ έγινε και έρευνα στο δωμάτιό του.
Η εμπλοκή του ονόματός του κόστισε, ενδεχομένως, το «κόψιμό» του από την εθνική, καθώς ο Κρισίτο δεν συμπεριλήφθηκε στην ιταλική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Πηγη...zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου