Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν στην Οινόη Καστοριας για εισαγωγή κάνναβης



 
Δύο αλλοδαπούς 26 και 38 χρονών συνέλαβαν για εισαγωγή κάνναβης χθες Δευτέρα το βράδυ σε δασική περιοχή της Οινόης Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη και ο 25χρονος συνεργός τους που διέφευγε τη σύλληψη.
Συγκεκριμένα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί που είχαν εισέλθει πεζή στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους ακινητοποιήσουν, συνελήφθησαν οι δύο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ενώ ο 25χρονος εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι,την πυκνή βλάστηση, καθώς και την μορφολογία της περιοχής, κατάφερε αρχικά να διαφύγει της σύλληψης.
Στο σημείο βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος ώμου, που περιείχε τρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 890 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου