Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Νέα λειτουργία Local από το Google+


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μια λειτουργία αντίστοιχη το «Discover» του Foursquare συνδυασμένη όμως με τις αξιολογήσεις της Zagat, μιας εταιρείας που η Google εξαγόρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο, προστέθηκε στο Google+.
Πρόκειται για την υπηρεσία «Local» η οποία αφορά προτάσεις εξόδου που βρίσκονται κοντά στην περιοχή σας και φυσικά ενσωματώνει και προτάσεις χρηστών από ανθρώπους που βρίσκονται στους κύκλους σας.
Κάνοντας κλικ σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος, πηγαίνετε κατευθείαν στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργήσει στο Google+ η επιχείρηση αυτή μέσω του Google Places for Business (http://google.com/placesforbusiness). Εκεί θα μπορέσει να πάρει περισσότερες πληροφορίες βλέποντας φωτογραφίες, παρουσίαση, αξιολογήσεις αλλά και σχόλια από ανθρώπους που γνωρίζει.
Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως είναι η αξιολόγησης μέσω της Zagat, που βασίζεται σε μια κλίμακα 30 πόντων. Επίσης ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία δεν είναι περιορισμένη μόνο στο Google+ αλλά και σε άλλα προϊόντα όπως είναι το Google Maps.
Το «Local» θα αρχίσει να ενεργοποιείται σταδιακά και δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Οπότε αν δεν βλέπετε ακόμη τη νέα υπηρεσία στην αριστερή σας στήλη του προφίλ σας, θα χρειαστεί απλώς να κάνετε λίγη υπομονή.

πηγη...  PRESS-GR.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου