Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τσάμπι Αλόνσο: Δε μας επηρεάζει η πίεση

Την άποψη πως η πίεση που ασκείται στην εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro δεν επηρεάζει αυτόν και τους συμπαίκτες του εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε την ανάγκη οι «φούριας ρόχας» να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη του.


«Δεν επηρεαζόμαστε από όσα λέγονται και όσα γράφονται, μένουμε μακριά από τέτοιες συζητήσεις. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά, είναι μέρος του παιχνιδιού και δε μας επηρεάζουν καθόλου.

Παίζουμε πάντα υπό πίεση, υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι , ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους, τους οποίους έχουμε θέσει», τόνισε ο 31χρονος διεθνής.


Ο Τσάμπι Αλόνσο
ακόμη σχολίασε το ενδεχόμενο η Ισπανία να αντιμετωπίσει στην πορεία της διοργάνωσης τη Γαλλία ή τη Γερμανία και να τεθεί αντιμέτωπος με κάποιους συμπαίκτες του στη «βασίλισσα», όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Μεσούτ Οζίλ:

«Όλοι οι αντίπαλοι μας σέβονται. Ελπίζω να τους συναντήσω ως αντίπαλους στον αγωνιστικό χώρο σε κάποια φάση του τουρνουά, διεκδικώντας το τρόπαιο. Όταν τους δω, θα αφήσουμε στην άκρη τη φιλία μας και θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε».


Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου και θέλει με νίκη να σφραγίσει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά του Euro.


www.skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου