Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ο στόχος Pato Rodriguez του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για την έξοδο Independiente - έκθεση

Ernesto Farias con Patricio Rodriguez - IndependienteΟ νεαρός έχει αφήσει τους συμπαίκτες Rojo του και τις προετοιμασίες προ-εποχής τους, και αναμένεται για να σφραγίσει μια κίνηση στην Ελλάδα για την ερχόμενη εκστρατεία

Το Λα Nacion αναφέρει ότι το midfielder, 22, συνοδεύθηκε από τον πατέρα του την Τρίτη δεδομένου ότι άφησε τη βάση κατάρτισης προ-εποχής Independiente σε Tandil. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο λόγος για την ξαφνική αναχώρηση Patito ήταν η άφιξη μιας προσφοράς από τους ελληνικούς γίγαντες, οι οποίοι είναι έντονοι να προσθέσουν το νεαρό στην ομάδα τους για το 2012-13.

Ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες €1.5 εκατομμύριο για 50 τοις εκατό των δικαιωμάτων του φορέα, ένας αριθμός ίδιος με το ένα που παρουσιάζεται προηγουμένως από το Τουρίνο. Η Πειραιάς-βασισμένη στο λέσχη, εντούτοις, έχει δεσμεύσει επίσης να καθαρίσει ένα χρέος που κρατιέται πέρα από Independiente σχετικό με την πώληση του Leonel Nunez.

Rodriguez, που μπορεί να παίξει σε μια προηγμένη θέση κέντρων καθώς επίσης και έξω ευρέως ή ως δεύτερο απεργό, έκανε το ντεμπούτο του για τη Avellaneda λέσχη το 2008 στην τρυφερή ηλικία 17.

Ανύψωσε έναν τίτλο με τη λέσχη παιδικής ηλικίας του, που παίζει στην πλευρά που κέρδισε το τρόπαιο Copa Sudamericana το 2010 υπό την καθοδήγηση του Antonio Mohamed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου