Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ουέμπερ: Επρεπε να είχαμε κάνει pit-stop

Ο Μαρκ Ουέμπερ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος της Red Bull να τον αφήσει έξω με το ίδιο σετ ελαστικών σε όλη τη διάρκεια του Q3 των κατατακτήριων δοκιμών του γερμανικού GP.

Ο αυστραλός έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τον ομόσταβλό του Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Φερνάντο Αλόνσο της Ferrari, ο οποίος έβαλε φρέσκα λάστιχα λίγο πριν από το τέλος και πήρε την pole position.
"Θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε αλλάξει λάστιχα, όπως ο Φερνάντο", είπε ο Ουέμπερ. "Αλλά τα αν δεν μετράνε, είμαστε τρίτοι τώρα.
"Ηταν ένα session με μεγάλη ένταση και πολλές παγίδες για τους οδηγούς και τους μηχανικούς με τις αποφάσεις.
"Είχε γίνει φανερό ότι οι καλύτεροι χρόνοι θα έρχονταν στο τέλος, αλλά τα δικά μας λάστιχα δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση εκεί".
Ο Ουέμπερ θα ξεκινήσει τον αγώνα από την όγδοη θέση, εξαιτίας της ποινής πέντε θέσεων που δέχτηκε για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων μετά τις ελεύθερες δοκιμές.
"Θελαμε την πρώτη σειρά, αλλά και η όγδοη θέση με την ποινή είναι εντάξει. Μπορούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα από εκεί, αν και δεν είναι η ιδανική θέση για να ξεκινήσεις. Τουλάχιστον έκανα καλύτερη δουλειά από τους άλλους οδηγούς που είχαν ποινή πέντε θέσεων".
.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου