Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

H Samsung ετοιμάζει δυο νέα κινητά με Windows

H Samsung ετοιμάζει δυο νέα κινητά με WindowsΟι πρώτες high-end και mid-end προτάσεις της εταιρείας με λειτουργικό της Microsoft


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τη δικαστική διαμάχη της Apple με την Samsung. Αυτή τη φορά βέβαια δεν βγήκαν στη φόρα κάποια παλιά πρωτότυπα μιας εκ των δυο εταιριών, αλλά μελλοντικά σχέδια της Samsung για τη δημιουργία δυο κινητών τηλεφώνων με Windows Phone 8.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το TheVerge και οι δυο συσκευές με κωδικές ονομασίες Odyssey και Marco, θα διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή με chipset MSM8960, υποστήριξη HSPA+ στα 21Mbits και LTE.

Το Odyssey θα έχει οθόνη Super AMOLED 4.65 ιντσών και ανάλυσης HD ενώ θα διαθέτει δυο κάμερες, μια κύρια 8mp στο πίσω μέρος και μια μπροστινή 2mp για βιντεοκλήσεις. Η Samsung έχει ακόμα επιβεβαιώσει πως θα υποστηρίζει την τεχνολογία NFC.

Το Marco είναι μια πιο mid-range συσκευή, με οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών και ανάλυσης 800x480, ενώ θα έχει κάμερα στα 5mp.

Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για το 4ο τρίμηνο του 2012 και δεν αποκλείεται να συμπέσει με τη φημολογούμενη κυκλοφορία των Windows Phone 8.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου